- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bile bile yedim canım çekti ama başka yok :)Hem recel hem tereyagi hem borek pek olmamis gibi afiyet olsun ama canim :)
Sen kalorimi aliyosunki cnmKizlar bir sey sorucam, kalorilerimi hesaplamaya karar verdim bildiginiz guzel kalori sayma uygulamasi var mi?
Sen kalorimi aliyosunki cnm
EveeeeeetKizlar bir sey sorucam, kalorilerimi hesaplamaya karar verdim bildiginiz guzel kalori sayma uygulamasi var mi?
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsinKızlar usg sonucu iyi cıktı ana genlerde problem yok kilcalda sorun bakalım yarın dr ne diyecek ilacını başlamıştı zaten
Yürüyüş çok güzel olmuşkızlar öğlen 4 kaşık türlü 3 kaşık pilav 2 dil karpuz yedim.sonrasında paşayı uyuttum 50 dk yürüyüş yaptımşimdi limonlu suyumu içiyorum
Teşekkürler kızlar
Gunde kafadan bi 800-1000 kalori tuketmeye calisiyorum bazal metabolizmam 1300.
Bu arada sonucun iyi cikmasina sevindim :)
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin
Adaçayı değilde kekik çayı yada soğan suyu kuru duymuştum cnmkızlar adet sökmesi için adaçayı içeniniz var mı hiç.yada bilen duyan.
haberim yok canmkızlar hiç herballife un mamalarından kullanan varmı yararlı mı gercekten bilgisi olan kilo veren var mı?
Boşver canm onu yapan kişi utansin o yaptiği hareketten sen cok şukur kotu bisey yapmadinkızlar napıyorsunuz?benim işler bitti şükür.asker eşine yardım için başvurmuştum sabah görevli geldi adamdan bir dayak yemediğim kaldı.nasıl insanlar yaa.o kadar sinirlendimki tavırlarına.aşağılarcasına hareketler
Aynen bende onu diycektim kiz sen allqh aşkina yediklerine bir bak sonra ben yiyorum de yediğin şey zaten hep kalorisi olan seyler değil bence bu kadar sorun yapma hasta olcan yoksa bakSen kalorimi aliyosunki cnm
cok şukur canm cok gecmiş olsun inşalkah daha iyi olursunKızlar usg sonucu iyi cıktı ana genlerde problem yok kilcalda sorun bakalım yarın dr ne diyecek ilacını başlamıştı zaten