Yaa hedeflerimiz aynı neredeyseliliyaa şu an kaç kilosun :)
Ben konuşuldu da kaçırdım sandım
Kızlar sizin hedefler neler
Kizlar tekrar merhaba evime geldim normalde yurtta kaliyordum bir geldim pogacalar borekler tatlilar dondurmalar varirademi tutuyorum ama bana destek olun
kızlar napıyorsunuz?benim bugün sporda izin günüm tüm evi dip köşe temizledim.paşaya çorba yaptım.şimdi çay içiyorum.spor un faydasını insan baya baya görüyor kızlar ya vallahi spor candır yanimidem top gibi şişmişti indi çok şükür
Sabah 5te kalktım kızım sağolsun:)
Kahvaltı
Domates salatalık peynir zeytin çay
Saat 15.30 gibi 1 tabak yeşil fasulye
Şimdi biraz kiraz.
Günü kapatiyoruuuum ka pat tım.
Selam hanimlar 2 gundur aktif olamiyorum hazirliktan dolayi. Öğünlerim de ayaküstü okuyir hep. 1 hafta bana musade.birazdan yola cikicaz.
kızlar akşam 1 tabak yeşil fasulye fırınlanmış kabak biber ve az tavuk 1 bardak ayran
tabi.hiç yapmamaktan iyidir.ben çok görüyorum etkisini.paşadan fırsat buldukça yürüyorumBende öyle düsünüyorm spor herzaman hayatimizda olmali sadece zayiflarken zayiflamak icin degil ondan sonrasindada yapmaliyizki fit kalalim :)
Bende bugun 2 mil leslie yaptm az ama hic yapmamaktansa iyi
Hayirli yolculuklar. Tatilemi gidiyorsn :)
Evet canim. Cok tesekkur ederim
Selam hanimlar 2 gundur aktif olamiyorum hazirliktan dolayi. Öğünlerim de ayaküstü okuyir hep. 1 hafta bana musade.birazdan yola cikicaz.[/QUOTE
Hayırlı yolculuklar cnm sağ salim git gel tadını cikar
Şimdi yine fasulye yiyorum:) bide küçük bir muz yedim. İyi ki günü kapattim ha :))Aksam baya az olmus acikmiycakmisin ben dayanamazdim :)
AynenBugun ev yapimi dondurma yaptm 2 top da ondan yemeyi düsünüyorm ilerleyen saatlerde kaloriside disardakilere nazaran cok daha düsük oluyor
İçli köfte yenmez mi yaa afiyet olsunBen bugün abarttım ablam geldi ya memleketten akşama içli köfteleri görürdüm valla neyse yarın artı çıkıcam kesin yarın asılıyorum şu halsizligimi bi halletsem herşey olacak
Acıkmıyor musun ya nasıl.dayaniyorsunSelam kizlar bugunku menum
Sabah bol domates bol salatalik
Ara sade turk kahvesi, sade soda
Oglen 1 yesil elma
Ara sade turk kahvesi
Aksam tavuklu peynirli salata
Gece cay
7000adim attim bugun sakin gecti
İnşallahKızlar
Merak etmeyin halledicez
Kafanıza koyun yeterki
Bencede yaa.Acıkmıyor musun ya nasıl.dayaniyorsun
Turk kahvesi beni cok tok tutuyor canim aralarda onu icince acligim kesiliyorAcıkmıyor musun ya nasıl.dayaniyorsun
Saol cnm ewet dayanamadım bende ablam da çok güzel yapıyor bende yapıyorum ama onun gibi olmuyorİ
İçli köfte yenmez mi yaa afiyet olsun
Bundan sonra sen napiyosan aynını yapıcam :)Turk kahvesi beni cok tok tutuyor canim aralarda onu icince acligim kesiliyor