- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Ben de senin gibi yapacam. Yalnız kabak almıştım önce onu pişireyim çürümesin:)Turk kahvesi beni cok tok tutuyor canim aralarda onu icince acligim kesiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de senin gibi yapacam. Yalnız kabak almıştım önce onu pişireyim çürümesin:)Turk kahvesi beni cok tok tutuyor canim aralarda onu icince acligim kesiliyor
Ben de aynısını yazmıştım :)))Bundan sonra sen napiyosan aynını yapıcam :)
:))Ben de aynısını yazmıştım :)))
Yap canim ben cok hizli kilo veriyorum bu sabah 61.3 ciktim bol su iciyorum tukettiklerimin yaninda ve bol yuruyorum karnim duzlesti resmen:) ama dikkatli ol benim yaptigim diyet kalorisi cok dusuk bir diyet bir anda baslarsan halsizlik hissedebilirsinBundan sonra sen napiyosan aynını yapıcam :)
Yap canim ben bu diyetin cok faydasini goruyorum :)Ben de senin gibi yapacam. Yalnız kabak almıştım önce onu pişireyim çürümesin:)
Allah bağışlasın kolay gelsin eyvallah :)40 yaşında sayılırım evliyim 2 oğlum var 13 ve 6.5 yaşında calisiyorum hemsireyim aslan burcuyum
Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim :)
Zaten halsizlikten ölüyorumYap canim ben cok hizli kilo veriyorum bu sabah 61.3 ciktim bol su iciyorum tukettiklerimin yaninda ve bol yuruyorum karnim duzlesti resmen:) ama dikkatli ol benim yaptigim diyet kalorisi cok dusuk bir diyet bir anda baslarsan halsizlik hissedebilirsin
Bence sen yapma. Düzenli ye canım. Ben çalışmıyorum cogunlukla evdeyim diyeZaten halsizlikten ölüyorum
Saol cnm amin cümlemizinAllah bağışlasın kolay gelsin eyvallah :)
Ya ama böyle de veremiyomkiBence sen yapma. Düzenli ye canım. Ben çalışmıyorum cogunlukla evdeyim diye
Bak ben nasıl verdim. Baya da yedim. Kaçamak bile yaptım. Önemli olan aldığın kaloriden fazlasını yakmak.Aslında ilk başladığımda bende öyleydim cuma takımına girince bana kızdılar hiçbişey yemiyorum diye takımdan atacaklardı orda bozdum keşke bozmasaydim
Öyle de benim bünye öyle degil işte cnm yaBak ben nasıl verdim. Baya da yedim. Kaçamak bile yaptım. Önemli olan aldığın kaloriden fazlasını yakmak.
Şimdi yine fasulye yiyorum:) bide küçük bir muz yedim. İyi ki günü kapattim ha :))
Yeni arkadaşlar yaşlar kaç. Burçlar ne:) evli misiniz çalışıyor musunuz
ben diyetimde heo yedim ve iki ayda 7 kiloya yakin verdim metobolizmayi bilmem ama bagirsaklari çalistiriyor ve tuvalrte cikmanda yardimci oluyirGunaydin kizlar bol domates bol salatalik 5 tane de aci biber yedim kahvaltida
Aci yemek metabolizmayi hizlandiriyor diyorlar sizce dogru mu?