- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Selamkızlar kahvaltı da az peynir 1 dil kaşar domates salatalık 3 zeytin çay
öğlen 1 köz biber ve patlıcan 2 haş yum domates çay
Az peynir derken :)))
Mesela kaç dilim ya da gram
Çaylar şekerli mi ve kaç bardak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamkızlar kahvaltı da az peynir 1 dil kaşar domates salatalık 3 zeytin çay
öğlen 1 köz biber ve patlıcan 2 haş yum domates çay
Çok çok geçmiş olsunBen çok halsizim kızlar ya zoraki evi supuruyom topluyom niye böyle oldum bilmiyorum bacağım düzelmedi bi yandan .havalardanmi yoksa kansizigim mi arttı bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonunda arttı offf
Şuan kaç bedensin kikızlarrr netten kıyafet bakıyorumm ne zaman girecez 38 bedene yaaa
Cuma 60.9 du ama dün ve bugün 61.2 cikti:/ regle az kaldı ya ondan yada aldım. Bı 5 kilo daha versem yaaaYaa hedeflerimiz aynı neredeyse liliyaa şu an kaç kilosun :)
Ben konuşuldu da kaçırdım sandım
Kızlar sizin hedefler neler
Püf noktasını kapmışsın:) gercekci hedefler koyunca daha kolay dimi:)önce 70 sonra 65 sonra 60
Ben kalcama alıyorum bi ara popom bağımsızlığını ilan etmişti38 beden dedin de allıma geldi
Ben ömrüm boyunca ya 38 ya 40
Ama sorun ne biliyo musun
12 kilo aldım
Bedenim değişmedi aynı
Çünkü bacaklarımdan alıyorum
Yürüyüş şartBenimde tüm kilo bacaklarda toplaniyor
Neler yapmadimki lipo ameliyatı bile oldum yıllar ewwelYürüyüş şart
Benim hedefim once 59 sonra 55 insallahhhYaa hedeflerimiz aynı neredeyse liliyaa şu an kaç kilosun :)
Ben konuşuldu da kaçırdım sandım
Kızlar sizin hedefler neler
1 kibrit kutusundan azdı peynir.çayı kahveyi de şekersiz içerim benSelam
Az peynir derken :)))
Mesela kaç dilim ya da gram
Çaylar şekerli mi ve kaç bardak ?
kaç bedenim bilmiyorum kıyafet almadım uzun süredir ama 83 ten 75 e düştümŞuan kaç bedensin ki
evet yaa öteki yol uzun olduğu için motivem düşüyor.5 er 5 er koydum hedefi.daha motive oluyor insanPüf noktasını kapmışsın:) gercekci hedefler koyunca daha kolay dimi:)
bende tam tersi.yaa ya öyle ya böyle kendimizi aynada gördüğümüzde nasıl mutlu olacaksak onun için çabalicaz.kurtulalım şu kilolardan38 beden dedin de allıma geldi
Ben ömrüm boyunca ya 38 ya 40
Ama sorun ne biliyo musun
12 kilo aldım
Bedenim değişmedi aynı
Çünkü bacaklarımdan alıyorum