- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Bı hesapla istersen diyetkolik.com 'dan. Light cola da hiç masum değil.Kız karbonhidrat bunun neresinde oturdum bi sini baklava yedim demedimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı hesapla istersen diyetkolik.com 'dan. Light cola da hiç masum değil.Kız karbonhidrat bunun neresinde oturdum bi sini baklava yedim demedimki
E tamam çiğköfte kötü degilki etsiz yulaflı diyete uygun ve 3 tane kola hiç içmem shamanpueen sürekli light olandan iciyodu çok susadım onu ictimÇiğköfte dürüm ve yulaflı bisküvi ne oluyor
1 mi sadece 1 ? Yok ya domates salatalık bile daha fazla kalorisi yanlışlık var.1 kaloriymis bakmıştım daha öncede ve hiç tüketmem bugünde çok zararlı değil diye ictim
470 oldu şimdiden. Pisküvü ?Çekirdek Türleri
112 kcal
(20 gr)
Adet
Birim / Tür
Avuç
Sağlık Puanı : 3/5
Paylaş
Diyetkolikte öyle sende bak1 mi sadece 1 ? Yok ya domates salatalık bile daha fazla kalorisi yanlışlık var.
Evet canım dengelemiş oldun10670 adım attım tabanım şu toplamış fazlasıyla yaktım zaten
10670 adım attım tabanım şu toplamış fazlasıyla yaktım zaten
Dürümün ekmeği beyaz un olduğu için yenmemesi gerekir ancak yemişsin afiyet olsun cola nın ne lightı ne şekerlisi kaç kalori olursa olsun zararlıdır ama içmişsin afiyet olsun bisküvi yulaflı dahi olsa paketlenmiş üründür katkı maddesi içerir buda zararlıdır ben bu açılardan bakarak yorumlamıştım
Az önce tam 1 kalıp süzme peynir yedim güzel giden günü mahvettim böylece
Çok acıktım biraz peynir yiyim dedim o biraz oldu mu sana 1 kalıpNiye böyle bir şey yaptın
karşılıklı böyle olduk cnm ama peynir protein ya çokta uzulmeÇok acıktım biraz peynir yiyim dedim o biraz oldu mu sana 1 kalıp
Çok acıktım biraz peynir yiyim dedim o biraz oldu mu sana 1 kalıp