- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Evetkarşılıklı böyle olduk cnm ama peynir protein ya çokta uzulme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetkarşılıklı böyle olduk cnm ama peynir protein ya çokta uzulme
İyi geceler
ben oruc ta kilo alıyorum cnmGunaydin kizlar bir fincan turk kahvesi sabah kahvaltim. Ben ayni sabit kalmaktan bunaldim. Yarin oruca baslicam. Baska turlu veremiyorum malesed
Bu ramazanda kilo verdim .Aksam oruc acmaya istahim kalmiyo bi su bi corba yetiyor. Gunduz bisey yiyip icmeyinde metobolizmam hizlaniyor galiba. Hos Agizim açıkken de bis3y yemiyorum gunduzleri ama iste.ben oruc ta kilo alıyorum cnm
10 aydır deniyoruz olmuyor ilk bebiş daha olcak nasipse, şuan ikitellide bir doktora gittim dün akşam , bu zamana kadar hep onlara gittim 1 yıl süre verdiler hepsi ,dün iyi bir doktordan randevu almıştım iptal ettim eylüle sarktı muayene çok pahalı bu ay eşimde test verecek canım o yüzden sarktı artık benim iş eylüle kaldı Mehmet alı mungana gitmek istiyorum onu övdüler eylülde bakalımgeçmiş olsun canım çocukmu istiyorsunuz hiç çocuğun var mı merak ettim bende çocuk istiyorum o yüzden sormak istedim ve hangi doktora gidiyorsunuz
olur inşallah cnm sıkma canını oluruna bırak bence bir hemşire olarak stres tek neden diyorum çünkü çok etkiliyor10 aydır deniyoruz olmuyor ilk bebiş daha olcak nasipse, şuan ikitellide bir doktora gittim dün akşam , bu zamana kadar hep onlara gittim 1 yıl süre verdiler hepsi ,dün iyi bir doktordan randevu almıştım iptal ettim eylüle sarktı muayene çok pahalı bu ay eşimde test verecek canım o yüzden sarktı artık benim iş eylüle kaldı Mehmet alı mungana gitmek istiyorum onu övdüler eylülde bakalım
inş evet herkes stresden uzak dur diyor bıraktığım zamanda olmadı yaş geçince 33 oldum stres oluyor insan ister istemez, herkes sıkıştırıyor erkk tarafi ile iç içeyiz her gören bişe diyor vala dışarı bile çıkmak istemiyorum onları ziyarete gitmek vsolur inşallah cnm sıkma canını oluruna bırak bence bir hemşire olarak stres tek neden diyorum çünkü çok etkiliyor
10 aydır deniyoruz olmuyor ilk bebiş daha olcak nasipse, şuan ikitellide bir doktora gittim dün akşam , bu zamana kadar hep onlara gittim 1 yıl süre verdiler hepsi ,dün iyi bir doktordan randevu almıştım iptal ettim eylüle sarktı muayene çok pahalı bu ay eşimde test verecek canım o yüzden sarktı artık benim iş eylüle kaldı Mehmet alı mungana gitmek istiyorum onu övdüler eylülde bakalım
kimseye kulak asma gülümse geç herşeyin bi zamanı vardır Rabbim en iyisini bilir hayırlısını versin eksiksiz versin inşallahinş evet herkes stresden uzak dur diyor bıraktığım zamanda olmadı yaş geçince 33 oldum stres oluyor insan ister istemez, herkes sıkıştırıyor erkk tarafi ile iç içeyiz her gören bişe diyor vala dışarı bile çıkmak istemiyorum onları ziyarete gitmek vs