- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
olsun cumaya var dahaGunaydin
57.1
geçen cuma tartılmadigim için bilmiyorum farkı. Ama geçen haftayla aynı, yerimde saymışım :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun cumaya var dahaGunaydin
57.1
geçen cuma tartılmadigim için bilmiyorum farkı. Ama geçen haftayla aynı, yerimde saymışım :/
inşallah cnmMerabalar bende haberler kötü herzamanki gbi yerimde saymayi birak artiya dogrz gidiyorm ama 2 gündür kabizlik var siskinlik karnim midem şiş iyice kendimden igrenir oldum kendimi patlicak bomba gbi hissediyorm kv 5 güne gitmeyi düsnüyor hemen asilcam ondan sonra 2 haftam falan var o arada en az 2-3 kilo vermeliyim. Hedefim icin artik sonra ugrasicam ama 60lari görmeden birakmak yok :)
Neyse geleym kiloma
Cuma: 67
Bugun: 67.1
Masallah 63leri bende görmeyi cok istiyorumhadi kontrol tartıları alayım kızlar bende 63.800 çıktım 63 lü rakamları gördüm nihayet
Canım kv.yi bekleme şimdiden başla, 5 gün az değil. Yine ye ama azıcık ye mesela.Merabalar bende haberler kötü herzamanki gbi yerimde saymayi birak artiya dogrz gidiyorm ama 2 gündür kabizlik var siskinlik karnim midem şiş iyice kendimden igrenir oldum kendimi patlicak bomba gbi hissediyorm kv 5 güne gitmeyi düsnüyor hemen asilcam ondan sonra 2 haftam falan var o arada en az 2-3 kilo vermeliyim. Hedefim icin artik sonra ugrasicam ama 60lari görmeden birakmak yok :)
Neyse geleym kiloma
Cuma: 67
Bugun: 67.1
inşallah cnmMasallah 63leri bende görmeyi cok istiyorum
kızlar regl oldum, cumartesi sabah 58,30 e kadar indim bu sabah 58,90 oldum inş reglden dir,+300+400 gram ama acayip iştahım kesildi,canım hiçbişe yemek istemiyor,regl oldum diye bu ayda bebiş hüsranı yaşadık yarın iyibir doktora gidiyorum hakkımızda hayırlısı
gelelim kontrol tartısına
cuma günü : 104,7
bugün : 104,0
fark : - 700 gr
Vayyy 3 günde süper :)gelelim kontrol tartısına
cuma günü : 104,7
bugün : 104,0
fark : - 700 gr
Kalori bombası olmuş. Hayırlısı :)Akşam yine yürüyüşe çıktım çocuklarla piknik yaptım bi çiğköfte durum bi avuç çekirdek bi light cola 3 tane yulaflı bisküvi yedim
Bugün 10500 adım oldu vuuuuu
Ama ayagimin altı şu toplamış
Akşam yine yürüyüşe çıktım çocuklarla piknik yaptım bi çiğköfte durum bi avuç çekirdek bi light cola 3 tane yulaflı bisküvi yedim
Bugün 10500 adım oldu vuuuuu
Ama ayagimin altı şu toplamış
Yok ya okadarda degil çiğköfte ince lavaş bi tek çekirdek oda çok değildi ama sporla erittimKalori bombası olmuş. Hayırlısı :)
Kız karbonhidrat bunun neresinde oturdum bi sini baklava yedim demedimkiBayağı karbonhidratlı olmuş canım
Kız karbonhidrat bunun neresinde oturdum bi sini baklava yedim demedimki