Insallaah.inşallah yaz okulunu başarı ile geçersin canım
meyvedeki şekeri de unutma canım
yoğurt falan da tavsiye ederim akşam için hem uykunu daha güzel alırsın hem doyurur hem bağırsaklarının sağlığı için
En güzeliHayir canim hicbir cay yahut hap kullanmadim. Yememe cok dikkat ettim cok az da spor yaptim
Canııım arada bana da oluyorGözlerim kapanıyor ama Paşanın yatmaya niyeti yokdokuluyorum resmen sizdede oluyormu kızlar yaa ben bu kacgundur acayip takıntılı oldum zayıflama konusunda. Kendi kendime bunalım şekline çevirdim iyice. Kendimi hic beğenmiyorum bu halde
Kesinlikle ve vakitte mesela öğlen karpuz yesen akşama erir ama akşam çook yemek(bir dilim vs bir şey olmaz da ) ..Insallaah.
Evet ya seker miktari yuksek hele karpuzun. Ama o kadar duskunum ki meyveye sabah ogle aksam sadece meyve olsa zevk alirim. Hele yazin sulu sulu soguk cok hosuma gidiyor :)
Ama haklisiniz dikkatli tuketmek gerekiyor. Bundan 15 kilo fazla oldugum zamanlarda deli gibi meyve ve kuruyemis yiyordum ve asla kilo veremiyordum. Miktari ayarlamak cok onemli
Canım doktor diyorsa ihmal etme derim9 aylık. Mümkün mertebe böyle şeyler vermek istemiyorum kızıma. Beslenme yoluyla demir alsın istedim. Sağol canım.
Canım ben kaçırdım da kaçsın şu an :)Eşim ilk gittiği siraydi yine akrep gibi soktu lar. Kayinbabam la konuştum o ayar verdi onlara. Şimdilik sıkıntı yok. Suan en çok istediğim şu kilolardan kurtulmak ki hiccc kolay degil
Ben bayramdan sonra gel diyorum 1 hafta izni kaldi. Bayram da gelen giden den birbirimize vakit ayiramiyoruz. Bayram sonu daha iyiCanım ben kaçırdım da kaçsın şu an :)
Ve eşinin gelmesine ne kadar kaldı bayrama gelebilecek miii
Haklısın canım bir de Kurban işlerle geçiyor geneldeBen bayramdan sonra gel diyorum 1 hafta izni kaldi. Bayram da gelen giden den birbirimize vakit ayiramiyoruz. Bayram sonu daha iyi
Gözlerim kapanıyor ama Paşanın yatmaya niyeti yokdokuluyorum resmen sizdede oluyormu kızlar yaa ben bu kacgundur acayip takıntılı oldum zayıflama konusunda. Kendi kendime bunalım şekline çevirdim iyice. Kendimi hic beğenmiyorum bu halde
bende öyle kendimi begenmıyorum ama kilolarımda gitmiyor hiçbir yazlık kıyafetim güzel durmuyorGözlerim kapanıyor ama Paşanın yatmaya niyeti yokdokuluyorum resmen sizdede oluyormu kızlar yaa ben bu kacgundur acayip takıntılı oldum zayıflama konusunda. Kendi kendime bunalım şekline çevirdim iyice. Kendimi hic beğenmiyorum bu halde
bünyeden kaynaklanıyor bence günaydınlar herkese bu aradaHayir canim hicbir cay yahut hap kullanmadim. Yememe cok dikkat ettim cok az da spor yaptim
bence tek bi yere tekıl cnm aklın karışmasınkızlar ben cuma 60.2 gelmiştim bugün 59,9
(geçen pazartesiyi hatırlamıyorum ama 8 inde-pazar 61,3 müşüm)
kusura bakmayın bir topik daha var ya ben hep bura ile orayı karıştırıyorum bulamıyorum burayı
bir de takıma girdi aksıyor burası özür dilerim
glstn99
Tamam canım o zaman ben takım kısmına devam edeyim :) sen beni listeden çıkarabilirsinbence tek bi yere tekıl cnm aklın karışmasın
yanlış anlama bizim için problem yok sen nasıl rahat edeceksen aklım karıştı diyince senin için dedim istiyosan devam edebilirsinTamam canım o zaman ben takım kısmına devam edeyim :) sen beni listeden çıkarabilirsin
Takımdan çıkarsam gelirim inşallah
KendiNize iyi bakın kızlar hakkınızı helal edin :)
Canım o zaman şöyle yapalım ben oradan devam edeyimyanlış anlama bizim için problem yok sen nasıl rahat edeceksen aklım karıştı diyince senin için dedim istiyosan devam edebilirsin
tamam cnm sen bilirsin nasıl uygunsa biz burdayız herzaman bekleriz kendine iyi bak güzel haberlerini alalım inşallahCanım o zaman şöyle yapalım ben oradan devam edeyim
Aralarda buraya uğrayım
Hem bir gelip bir gelmemek size de çok ayıp oluyor
Sohbetinize eşlik etmek için gelirim inşallah :)
günaydın cnmGünaydin
Sabah tartıldım 74 çıktıCanım takıntı haline getirmekde iyi bişey değil hem çok fazla bir kilon yok