- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
kesinlikle canım bugün bunu düşündümKızlar istikrarlı bir şekilde devam etmemiz lazım.kışın kilo çok çok zor gidiyor. Yazın bitmesine 2 ay kaldı aşağı yukarı.iyi değerlendirelim.
Hayir canim hicbir cay yahut hap kullanmadim. Yememe cok dikkat ettim cok az da spor yaptimCanım tebrik ediyorum
Neler yaptın?
Beslenme disinda tukettigin çay vs var mı yağ yakıcı olarak?
Boyum 170e yakin. Hedefim de 55 :) 1 kilom kaldiWawww degisim süper inceciksin bana göre fazla ince bile olmussun :) daha vermeyi dusunuyormusun? Bence 60 sana yakisirmis boyun kacti bu arada merak ettim
Cok tesekkur ederim canim :)maşallah demek istiyorum... canım harikasın
canım süpersin maşallah
ooooo bitmiş bile çok sevindim :)Boyum 170e yakin. Hedefim de 55 :) 1 kilom kaldi
gayet güzel ama su az daha artsa iyi olur:)Bugun sabah bol domates salatalik kapya biber cay
Oglen 1 yesil elma sade soguk kahve
Aksam izgara enginar ve asparaguslu deniz borulceli salata
Ve sade turk kahvesi
Su 1.5lt falan
8500 adim
Gecmis olsun Rabbim beterinden korusun.Kizimin demir değeri çok düşük çıktı. Takviye kullanmamıştım. biseyler daha oldu.
Icmeye calisiyorum ama ben gunlerce su icmeyen biriydim baya arttirdim buna bile sukur diyorumgayet güzel ama su az daha artsa iyi olur:)
yaaa ben deIcmeye calisiyorum ama ben gunlerce su icmeyen biriydim baya arttirdim buna bile sukur diyorum
inşallah yaz okulunu başarı ile geçersin canımAksam yemegi yemedim bir seftali yedim.
Canim karpuz cekiyor yatmadan birkac parca yerim belki.
Yarin sakaryaya gidiyorum birkac gun okulda olacagim yaz okulu. Ayaklarim geri gidiyor resmeen.
9 aylık. Mümkün mertebe böyle şeyler vermek istemiyorum kızıma. Beslenme yoluyla demir alsın istedim. Sağol canım.kızı kaç yaşında canım ve neden takviye kullanmadın
çok geçmiş olsun
Bana da su olsun:) çok içerim özellikle yazın.Icmeye calisiyorum ama ben gunlerce su icmeyen biriydim baya arttirdim buna bile sukur diyorum
Eşim ilk gittiği siraydi yine akrep gibi soktu lar. Kayinbabam la konuştum o ayar verdi onlara. Şimdilik sıkıntı yok. Suan en çok istediğim şu kilolardan kurtulmak ki hiccc kolay degilkesinlikle canım bugün bunu düşündüm
ya nasılsın bu arada kayınvalidenler eltinler falan
hala aynılar mı sıkıyorlar mı seni