- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Kız senin çok yok yine. Ya ben napim yaabende öyle kendimi begenmıyorum ama kilolarımda gitmiyor hiçbir yazlık kıyafetim güzel durmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senin çok yok yine. Ya ben napim yaabende öyle kendimi begenmıyorum ama kilolarımda gitmiyor hiçbir yazlık kıyafetim güzel durmuyor
Sabah tartıldım 74 çıktıvalla takıntı oldu yaa
1.62 gibi yani olcene göre 61 yada 62 çıkıyorBoyun kaç
1.62 gibi yani olcene göre 61 yada 62 çıkıyor
Sen güzel gidiyordun canım ya aynen devam etKızlar ben kırmızı alarm veriyorum. Daha dikkatli devam edecem diyete.
Kız ama 74 de kaldım iki ileri bir geri. O psikolojim i bozdu aslındaSen güzel gidiyordun canım ya aynen devam et
takılma dönemindesin cnm bırakma sonra birden gidecek emin ol emeğine yazıkKız ama 74 de kaldım iki ileri bir geri. O psikolojim i bozdu aslında
Evet bende öyle düşünüyorum hamile kalmadan öncede 74 de kalmıştım baya sure bugün şekersiz 21 güne başladım. Ağustos un 6 sında bakalim kaç kilo vermiş olucam.aslında bende de suç var ilk başladığımda kaçamak yoktu son zamanlarda kacamakta oldu.hele o 1 hafta diyeti gumlettimneyse artık zararın neresinden dinsem kardirtakılma dönemindesin cnm bırakma sonra birden gidecek emin ol emeğine yazık
Evet bende öyle düşünüyorum hamile kalmadan öncede 74 de kalmıştım baya sure bugün şekersiz 21 güne başladım. Ağustos un 6 sında bakalim kaç kilo vermiş olucam.aslında bende de suç var ilk başladığımda kaçamak yoktu son zamanlarda kacamakta oldu.hele o 1 hafta diyeti gumlettimneyse artık zararın neresinden dinsem kardir
Oluyor bazen ya üzülme. Ben hatırlarsan 3 hafta aynı kiloda kalmıştım. Bir tık daha az yiyebilirsin belki. Mesela akşamları sadece yoğurt. 2-3 gün öyle yapKız ama 74 de kaldım iki ileri bir geri. O psikolojim i bozdu aslında
Ben de kızımı yeni uyuttum. İşlerimi halledecem. En iyisi canım açık havaKızlar napiyorsunuz. Sıcak tan başım catliyor benim kalktım soğuk suyla yikadim kafamı. Önce bantta yuruyordum sıcaklar tam çöktü yureyemiyorum öğlen. Akşam serinlikte cikicam pasayla
Evet aksami hafif ve erken yicemOluyor bazen ya üzülme. Ben hatırlarsan 3 hafta aynı kiloda kalmıştım. Bir tık daha az yiyebilirsin belki. Mesela akşamları sadece yoğurt. 2-3 gün öyle yap
İnşallah gelip kilo bildirimlerimi yaparım inşallah ara ara :)tamam cnm sen bilirsin nasıl uygunsa biz burdayız herzaman bekleriz kendine iyi bak güzel haberlerini alalım inşallah