Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizimin demir değeri çok düşük çıktı. Takviye kullanmamıştım. biseyler daha oldu.Bende canım sıkkın olunca çok yerim.noldu neye sıkıldı canin
Aynen canım. Bide bizde düğün var 10 Ağustos'taKızlar istikrarlı bir şekilde devam etmemiz lazım.kışın kilo çok çok zor gidiyor. Yazın bitmesine 2 ay kaldı aşağı yukarı.iyi değerlendirelim.
Kizimin demir değeri çok düşük çıktı. Takviye kullanmamıştım. biseyler daha oldu.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Bende canım sıkkın olunca çok yerim.noldu neye sıkıldı canin
Takviye destek verir dr. Canini sıkma. Diğer meselelerde seninde durumun benimki gibi. Normalde eslerimiz yanımızda olsa GİK demiyecek insanlar can sıkıyor.Kizimin demir değeri çok düşük çıktı. Takviye kullanmamıştım. biseyler daha oldu.
Bazen yok basaramicam ben diyorum.bir umutsuzluk bir bitkinlik çöküyor üstüme.sonra nereye kadar böyle olacak diyorum.istediğim kıyafetlerin içine ne zaman girebilecem psikolojik savaş aslında bir yerde.
Bende öyleyim..kendimi ze yapiyoz halbukiBende canım sıkkın olduğunda yemek yerim
Bende öyleyim..kendimi ze yapiyoz halbuki
Günaydinn kizlar kilo bildirimleri gelsinn :)
İyi geceler kızlar sabah görüşürüz
maşallah demek istiyorum... canım harikasınSelam kizlar bugun 56 ciktim tartida belki odem gitti belki iki gun ust uste spor yapmamin ve esya tasimamin etkisi bilmiyorum. Size ilk katildigimda 65.5 kiloydum size katilmamin ustunden tam 1 ay gecti ve farki paylasmak istiyorum :) Eki Görüntüle 2169311
canım bir problem yok inşallah?Canım sıkkındı hiç yiyesim gelmedi.
kızı kaç yaşında canım ve neden takviye kullanmadınKizimin demir değeri çok düşük çıktı. Takviye kullanmamıştım. biseyler daha oldu.
canım süpersin maşallahBende menümü yazayım
Sabah
Bir kase yulaf kepekli ve bir nektarinli süt
Öğle
Bir buçuk porsiyon adana kebap ekmeksiz
Soğan salatası
Ayran
Ara
Şekersiz türk kahve
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt