- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
bizde geldiğin için teşekkür ederiz keşke cuma takımı olsaydık sayende açık ara birinci olurduk her haftaSayenizde boyle oldum cok tesekkurler bu topigi actiginiz icinnn :) :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde geldiğin için teşekkür ederiz keşke cuma takımı olsaydık sayende açık ara birinci olurduk her haftaSayenizde boyle oldum cok tesekkurler bu topigi actiginiz icinnn :) :*
Kesinlikle:) gönülden tebrik ediyorum seni.Azmin zaferi cook tesekkur ederimm :)
Yaaaa masallah sanaaaaSelam kizlar bugun 56 ciktim tartida belki odem gitti belki iki gun ust uste spor yapmamin ve esya tasimamin etkisi bilmiyorum. Size ilk katildigimda 65.5 kiloydum size katilmamin ustunden tam 1 ay gecti ve farki paylasmak istiyorum :) Eki Görüntüle 2169311
Cok tesekkurleeer :)Yaaaa masallah sanaaaa
Bende yaa başım çatlıyor sıcaktan.kılmayı da açamıyorum paşa hasta diye.Sıcaktan geberiyorum sen ?
Ben bir kaç gün domates biber takıldım ya basur oluyorum resmen öldüm öldüm aslında baya zor bir beslenme şekli. Her babayigidin harcı değil helal olsun1 ayda 9 kilo... Muhteşem görünüyorsun :)
Ohh afiyet olsun.bende çeyrek ekmek ten de azdı aslında çeyrek diyim yine domates peynir 3 tane zeytin yedim.yürüyüş yapabilirsem aksam üstü cikicamcnm öğlen bi saat yürüyüp geldim kıymalı semizotu yemeği yedim yanında yoğurt
az sabır ve azim canım başaracaksın ben inanıyorumBazen yok basaramicam ben diyorum.bir umutsuzluk bir bitkinlik çöküyor üstüme.sonra nereye kadar böyle olacak diyorum.istediğim kıyafetlerin içine ne zaman girebilecem psikolojik savaş aslında bir yerde.
Canım tebrik ediyorumSelam kizlar bugun 56 ciktim tartida belki odem gitti belki iki gun ust uste spor yapmamin ve esya tasimamin etkisi bilmiyorum. Size ilk katildigimda 65.5 kiloydum size katilmamin ustunden tam 1 ay gecti ve farki paylasmak istiyorum :) Eki Görüntüle 2169311
Selam kizlar bugun 56 ciktim tartida belki odem gitti belki iki gun ust uste spor yapmamin ve esya tasimamin etkisi bilmiyorum. Size ilk katildigimda 65.5 kiloydum size katilmamin ustunden tam 1 ay gecti ve farki paylasmak istiyorum :) Eki Görüntüle 2169311
Olmedinmi acindan kizHala bişey yemedim kahvaltıdan sonra.
Canım sıkkındı hiç yiyesim gelmedi.Olmedinmi acindan kiz
Bende canım sıkkın olunca çok yerim.noldu neye sıkıldı caninCanım sıkkındı hiç yiyesim gelmedi.