- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Süper tebrikler:)Cuma: 54.3
Pazartesi :53.7
Fark: -600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper tebrikler:)Cuma: 54.3
Pazartesi :53.7
Fark: -600
Selam canım iyi tatiller:)Selam kizlar. Nasilsiniz, nasil gidiyor diyet? Ben hala diyete baslayamadim ama kilom sabit. Bu hafta yine tatile gidicem. Islerden firsat buldugum an cesmeye kaciyorum bayramda da yine tatile cikicam, bu gidisle anca eylulde diyete baslarim gibi gorunuyor. Ben donene kadar siz hedef kilonuza ulasmis olacaksiniz herhalde elimden geldiginde kilo almamaya calisicam.
Tesekkkuur ederiiim :))Süper tebrikler:)
günaydın ne güzel sevindim senin adına cnm
bende 64.3 geldim
Günaydın herkese artıyla gelmiş o zamaaann benden de bi artı gelsin:))
Cuma 57.8
Pztesi 58.2
+400 gram
Bir dahaki cumaya toparlarim inşallah.Seninde iyi cnm nie üzüldn basladigimizda kilolarimiz yakindi ne güzel sen 2 -3 kilo verdn ben yerimde sayiyorm
Dünkü abarttim demene ragmen artik cok fazla degil :)
Tek kelimeyle şahane bir değişim.. tebrikler canimSelam kizlar bugun 56 ciktim tartida belki odem gitti belki iki gun ust uste spor yapmamin ve esya tasimamin etkisi bilmiyorum. Size ilk katildigimda 65.5 kiloydum size katilmamin ustunden tam 1 ay gecti ve farki paylasmak istiyorum :) Eki Görüntüle 2169311
hoşgeldin cnm yine iyisin valla ben olsam en az artı 3 kg gelirim ağustosta bende sen gibi deli gibi yicem:)kızlar günaydın tatilden yeni geldim çok yaramdı sanki 59,00la gittim 59,70 geri geldim ama deli gibi açık büfe yidim vala dayanamadım pazartesi az başladım güne bakalım
1 ayda 9 kilo... Muhteşem görünüyorsun :)Selam kizlar bugun 56 ciktim tartida belki odem gitti belki iki gun ust uste spor yapmamin ve esya tasimamin etkisi bilmiyorum. Size ilk katildigimda 65.5 kiloydum size katilmamin ustunden tam 1 ay gecti ve farki paylasmak istiyorum :) Eki Görüntüle 2169311
vauuuvvvv ıslık ıslık kız bu ne fitlik maşallah darısı bize valla büyük alkış cnm idolümüzsünSelam kizlar bugun 56 ciktim tartida belki odem gitti belki iki gun ust uste spor yapmamin ve esya tasimamin etkisi bilmiyorum. Size ilk katildigimda 65.5 kiloydum size katilmamin ustunden tam 1 ay gecti ve farki paylasmak istiyorum :) Eki Görüntüle 2169311
Sıcaktan geberiyorum sen ?Noruyonuz kizlar
cnm öğlen bi saat yürüyüp geldim kıymalı semizotu yemeği yedim yanında yoğurtNoruyonuz kizlar
Cok tesekkur ederimm :)Tek kelimeyle şahane bir değişim.. tebrikler canim
Azmin zaferi cook tesekkur ederimm :)1 ayda 9 kilo... Muhteşem görünüyorsun :)
Sayenizde boyle oldum cok tesekkurler bu topigi actiginiz icinnn :) :*vauuuvvvv ıslık ıslık kız bu ne fitlik maşallah darısı bize valla büyük alkış cnm idolümüzsün