- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Yok sıkılmak değil de, sanki devamını getirmeyi beceremicem gibi bir hisse kapıldım. Bu kiloya inince afalladım:)Tam vermeye başlamışken nasıl gittiki diyetten sıkıldın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sıkılmak değil de, sanki devamını getirmeyi beceremicem gibi bir hisse kapıldım. Bu kiloya inince afalladım:)Tam vermeye başlamışken nasıl gittiki diyetten sıkıldın bence
Motivasyonunun geri gelmesine sevindim cnmSiz'li konuşmana gerek yok canım:) evet yürüyüş de yaptım azıcık telafi ettim, başka da bişey yemedim zaten. En son ve de tek öğünüm saat 15.00 gibiydi. Yarınki tartıdan
korkuyorum. Neyse tekrar asılma zamanı:)
Evet canım kesinlikle. SağolOlur arada böyle şeyler sıkma canını yarın kaldığın yerden devam edersin canım
Bende öyle afalayabilsem keskeYok sıkılmak değil de, sanki devamını getirmeyi beceremicem gibi bir hisse kapıldım. Bu kiloya inince afalladım:)
Şurda hedefe 4 kilocuk kalmış. Sen tam anlamıyla asilmiyorsun, asilsan olacak.Bende öyle afalayabilsem keske
Aynen de bu aralar çok yoğundum ve çok yorgunum hem işte hem evdeŞurda hedefe 4 kilocuk kalmış. Sen tam anlamıyla asilmiyorsun, asilsan olacak.
Yarin tekrar basla kesinlikle bozuldu artik devam edeyim deme. Neden diyete basladigini hatirlaÇok pis bozdum ya. saçma sapan oldu. Sabah sabah kahvaltı niyetine eti canga var ya ondan yedim. Şimdi de pideyle tereyağ reçel... motivasyon gitti niye bilmiyorum
Canim diyetisyenim bana gunde bir maden suyu ic demisti fazlasi zarar demisti dikkat et benceOgle yemegi yiyemedimm vakit gecmis kacirdim o ogunu.
Aileme hadi sehir disina gidelim dedim ciddiye aldilar sehir disina gezmeye ciktik. Bu sebeple aksam yemegi disarda oldu.
5 adet kofte
Kucuk bir parca sucuk yedim
Yanina ayran
Birkac catal salata.
Ve tabikiii 3 sise maden suyuu :))
Bu arada suya ceviz attim geceden sabaha beklettim yararliymis bir de oyle deneyelim dedim :)
Su icmedigim icin cok alternatiflere yukleniyorum. Dogru siyluyorsunuz dikkat edecegim :)Canim diyetisyenim bana gunde bir maden suyu ic demisti fazlasi zarar demisti dikkat et bence
Tamam cnm sen eglenmene bak iyi tatillerglstn99 canim beni listeden silebilirsin. Diyete basladigimda topik hala duruyor olursa yazarim yeniden listeye alirsin beni
günaydın ne güzel sevindim senin adına cnmBenim kilom: 66.4
Cuma: 66.9
Sükür artidan kurtuldum basladigm yere geri döndüm :)