Tamamm tesekkur ederiiim:)Evet canım. Her cuma tartı günü ve her pztesi kontrol tartı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamm tesekkur ederiiim:)Evet canım. Her cuma tartı günü ve her pztesi kontrol tartı.
Ya ben hic cok zayif olmadim kucukken hep tombistim sonra lise zamani 15 kilo verdim bu kilo civarina indim hep bu ara da seyrediyorum:) bir sefer olsun citi piti istiyorum:) kemiklerim cok ince onun icin kilomu fazlasiyla gosteriyorum cok zayif hic olamam :)
Boyun ve yaşın kaç ?Ya ben hic cok zayif olmadim kucukken hep tombistim sonra lise zamani 15 kilo verdim bu kilo civarina indim hep bu ara da seyrediyorum:) bir sefer olsun citi piti istiyorum:) kemiklerim cok ince onun icin kilomu fazlasiyla gosteriyorum cok zayif hic olamam :)
Bence değil gofret hic olmadı :)Bence güzel afiyet olsun cnm
İçine pul biber ve karabiber de koy. K.biber ve zerdeçal etkileşime giriyor.Iiyi geceler kizlar aksam yarim tabak patlican yemegi 2 dilim karpuz yedim. Yarim saat yuruyus yaptim.bugun yogurt caldim. Tekrardan sabahlari yogurt yemeye baslicam tarcin zencefil zerdecal. Yağları eritmede cok etkiliymis onu anladim . Gobek ve yanlar yine aldi basini gidiyor
160 boyundayim.Boyun ve yaşın kaç ?
Günaydın cnm çok geçmiş olsuntünaydın kızlar dün çok güzel geçti bnim için1 buçuk saat yürüdüm aakşam da 4 tavuk köfte salata ayran la kapattım.
sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum paşam ateşleniyoronu acile götürdüm dün birde.şimdi daha iyi şükür.
Kolay gelsin canim. Bende 58 i gordum sabah kalkinca. Aynaya baktim bi guzel gozuktum gozume.ama 1 gecede okadar kilo nasil gidebilirkiGünaydın cnm çok geçmiş olsun
Bende yarim simit peynir domates salatalık kahvaltımı yaptım simdi mutfağı dip köşe yıllık temizliğini yapicam çok yorulacam sabah tartıda 63.6 gördüm doğruysa supriz oldu bana ama çok heveslenmiyorum yinede
Merhabalar cok gecmis olsuntünaydın kızlar dün çok güzel geçti bnim için1 buçuk saat yürüdüm aakşam da 4 tavuk köfte salata ayran la kapattım.
sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum paşam ateşleniyoronu acile götürdüm dün birde.şimdi daha iyi şükür.
Kahvaltiniz cok guzeeel masallah:)Merhaba nasılsınız :)
Kahvaltı
2 h.yumurta, domates salatalık
Peynir zeytin ve çay
Şimdi ise Türk kahvesi ve birkaç tane badem şekeri.
ellerine sağlıkgörürsün inşallahhben artık öyle hedef koymamaya karar verdim elimden geleni yapıcam.hedefe ulaşamayınca hayal kırıklığı oluyorhaftalık hedef koyucamGünaydın cnm çok geçmiş olsun
Bende yarim simit peynir domates salatalık kahvaltımı yaptım simdi mutfağı dip köşe yıllık temizliğini yapicam çok yorulacam sabah tartıda 63.6 gördüm doğruysa supriz oldu bana ama çok heveslenmiyorum yinede
teşekkür ederimMerhabalar cok gecmis olsun
Sağol canım:) ben çok severim.Kahvaltiniz cok guzeeel masallah:)
Ben haslanmis yumurtayi hic yiyemiyorum ya bi turlu sevemedim. Severek yiyenlere cok imreniyoruuum
Geçmiş olsun canım. Benim kız sabahtan beri sadece yarım saat uyudu. Onla uğraşıyorum. Felaket sıcak. Öyle işte.kızlar öğlen 1 tabak patlıcan yemeği çeyrek pideyle yedim.paşamı yıkadım uyuttum başından ayrılamıyorum ateşli diye kuzumsizde ne var ne yok