Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Herkese günaydınlar
Bizim haftalık 200tl den 130tl market 40tl süt ve yumurta. Geriye 30tl kaldı.
Hayat pahalandı belki haftalık 250tl bütçe yapmak gerekebilir.

son aylarda mutfak masrafı pazar, market, temizlik dahil 1.500 TL civarı tutuyor.
iki ikişiyiz biz. dondurucudaki et ve sebzeler, stoklar bitince mutfak masrafı epey yükseldi.
kısın 1.000 TL'yi geçmezdi.
Şu zamanda tasarruf yapmak gerçekten çok zor

Bize de yetmiyor haftalık 200
Dün kuruyemiş almaya gittim
200 gr karışık kuruyemiş
250 gr kuru kayısı
400 gr hurma
250'şer gr da leblebi ve kuru üzüm aldım 75 lira verdim
Yani sağlıklı ve dengeli beslenelim ve de tasarruf yapalım demek mucize

Günaydın kızlar benim 200tl olan haftalık bütçe bu hafta yetmedi. Misafir gelecekti mecbur markete gittik
Bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak

son aylarda mutfak masrafı pazar, market, temizlik dahil 1.500 TL civarı tutuyor.
iki ikişiyiz biz. dondurucudaki et ve sebzeler, stoklar bitince mutfak masrafı epey yükseldi.
kısın 1.000 TL'yi geçmezdi.
Ozaman bizim normal bende cok mu abartıyorum diyordum. 3 yetişkin 1 cocuk aylık mutfak gideri 2000 oluyor. Her seycok pahalı cocuk her meyveyi istiyor almamak olmuyor. Yaşadığım yerde pazar kültürü yok oyüzden herşey daha pahalı oluyor geçim zor iş valla Allah yardım etsin herkese

Ben bu hafta toplam 135 tl harcadim. 30 bebek bezi, 25 cocuk sütü dahil 135e.

Hep evden yaptik yedik. Dondurucu da balik tavuk et, kilerde bakliyat var cok olmasa da. Salca ve yag da var. Pazar da uygundu sansima.
Haftaya da böyle yapicam. Evde ne var ne yok bitsin. Haftaya 100 tl butce koyuyorum kendime.

Ben de 700tl ile temmuz maaşına kadar idare etmeye karar verdim,
Bu hafta 100tl.
Kıyma, et yumurta var, bazı meyveler var, kuru baklagil var, temizlik malzemesi almıyorum marketten zaten.

Ne kadar harcadık bu hafta hiç bilmiyorum eşim bir yandan ben bir yandan harcıyoruz bakalım :) Haftaya ben de bir hesap tutayım bakayım, eşim bir diyet tutturdu o da et ağırlıklı iyi para gittiğini tahmin edebiliyorum ama

Markete sık gitmemek gerekiyor çünkü ihtiyaç listesi dışında illaki bir şey alıp çıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…