Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200 tl haftasına bugün itibariyle başladım. su:2,5 tl, organik yumurta:15.25 tl, sigara:11 lira. toplam 28.75
oğluma 20 lira kumbaraya koyması için verdim.
kalan: 151.25
Erkekler bir de kadinlara cok para harcar diye genelleme yaparlardün sigara ekmek aldım, eşim de halı sahada maç yaptı. toplam 20 lira
kalan: 131,25
bugün sigara 11 tl, eşim dışarda yemiş :50 lira toplam: 61 lira
kalan:70.25 lira
adam beni batırdı.
Iyi gidiyorum sayilir. 23 lira harcadim. Eşim ne alemde bilmiyorum
Erkekler bir de kadinlara cok para harcar diye genelleme yaparlar
Benimki oncekine gore bir nebze daha iyi ama bazi gunler oyle duauncesizce harciyor kii aaa bitti param diyor..gördüğüm, duyduğuma göre erkekler daha fazla harcama yapıyor. ben de hiç dikkat etmezdim. aile olmak birlikte hareket etmeyi gerektirir. bunu eşim de ben de öğrenmeliyiz.
Bende uygulamaya başlıyorum inş.bir türlü başaramayanlardanım ...ekstralar benim hesapları altüst ediyorAylardır kimse yazmamış, haftalık 200tl uygulamama devam ediyorum
Bence çok güzel bir uygulama ben de devam etmeye çalışıyorumAylardır kimse yazmamış, haftalık 200tl uygulamama devam ediyorum
Ben de uygulamaya çalışıyorum ama bize 200 TL yetmiyor artıkAylardır kimse yazmamış, haftalık 200tl uygulamama devam ediyorum
O ayki olabilecek ekstra durumlar için 100,200 fazla ayırıyorum, mesela bu ay bayram için 300 ayırdim, çocuklara harçlık, Misafir gelecekti, dışarda dondurma vs gibi nakit gereken şeyleri düşündüm, lakin o 300 duruyor şuanBende uygulamaya başlıyorum inş.bir türlü başaramayanlardanım ...ekstralar benim hesapları altüst ediyor
Ufak tefek kuaför, minik hediye vs şeyleri 200 den harcıyorum bazen i zaman bana da yetmiyor, her ay fazladan 100,200 ayırıp durumda göre kullanıyorum, bayram için ayırdığım 300 duruyor şuan.Ben de uygulamaya çalışıyorum ama bize 200 TL yetmiyor artık