Ben başladım cnm 2 paket Deniz börülcesi 4 paket bezelye 5 paket sarmalık yaprakKizlar dondurucuya bir seyler koymaya başladınız mi
Ya ben seniz borulcesini cok severim ama burada hic gormedimBen başladım cnm 2 paket Deniz börülcesi 4 paket bezelye 5 paket sarmalık yaprak
Canım haşlıyorum sonra buzlu su yapıyorum leğene . Haşlanan börülceleri buzlu suya atıyorum rengi canlı yeşil kalması için. Sonra ayıklıyorum kılçıklarından ayırıp paketliyorum. Bu arada taze sarımsak da attım buzluğaYa ben seniz borulcesini cok severim ama burada hic gormedim
Nasıl koyuyorsun canim anlatır misin
Aslında yarin pazar var bir baksam mi acaba...sıcakta pazara gitmeyi sevmiyorumCanım haşlıyorum sonra buzlu su yapıyorum leğene . Haşlanan börülceleri buzlu suya atıyorum rengi canlı yeşil kalması için. Sonra ayıklıyorum kılçıklarından ayırıp paketliyorum. Bu arada taze sarımsak da attım buzluğa
Benim de 200tl yetmiyor 250tl yi buluyor cnm bütçe haftalıkBu hafta için 200tl artırmıştım,
Bittiiiii
Almam gereken ufak tefek şeyler var yarın, Ya eşimden isterim almasını ya da sonraki haftanın bütçesinden alırım
Cnm pilav isteyen yemek ise örneğinListe yapıyoruz stok yapıyoruz dikkat ediyoruz ve ne yazık ki 1 hafta tutsa hedef 1 hafta tutmuyor...Ben işin içinden çıkamıyorum
Mesela aksam yemeğini kac çeşit yapıyorsunuz arkadaslar
Kizlar dondurucuya bir seyler koymaya başladınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?