Ayari kacta. Biraz daha soguk ayara mi getirsenSlm hanımlar bende şehir dışındaydım gelince baktım ki tüm kahvaltılıklar bozulmuş peynir zeytin vs benim buzdolabı yapıyor bu küflenmeyi kesinlikle çünkü 2 hafta ablamda kaldım kesünlikle daha eski model olamsına karşın kaşar peyniri zeytini maşllah gayet sağlam kalıyor bende 1 hafta olmadan küfleniyor canım sıkıldı sürekli atmak zorundakalıyorum sizde de var mı bu sorun acaba
Haliyle malzemelerim çöp oldu işten çıktım 2 ay olacak daha temkinli harcamalar yapıyorum bu aralar zaten
6 ydı 2 ye alsım bakalım umarım düzelirAyari kacta. Biraz daha soguk ayara mi getirsen
Benim 2 derecede hep yaz kış . Dolaplada alakalı eminim ama benim dolapta hiç birşey bozulmaz . Bir kere peynir bozulmuştu ondan da izne gidip gelmiştik 20 gün geçmişti galiba ondan oldu6 ydı 2 ye alsım bakalım umarım düzelir
Evet 4 senelik evliyim bence de solapla ilgili ama teknik serviste yorumlardan anladığım ciddi bir müdahale de bulunmuyormuş bakalım derecesi işe yarar mıBenim 2 derecede hep yaz kış . Dolaplada alakalı eminim ama benim dolapta hiç birşey bozulmaz . Bir kere peynir bozulmuştu ondan da izne gidip gelmiştik 20 gün geçmişti galiba ondan oldu
Takip et bakalım inş düzelirEvet 4 senelik evliyim bence de solapla ilgili ama teknik serviste yorumlardan anladığım ciddi bir müdahale de bulunmuyormuş bakalım derecesi işe yarar mı
dunku masrafım sadece 3.5 tl,
bu haftaki 200 tl ıle gecınme hedefımde 3.5 gitti : )
bu arada diş macunu vs de 200e saylıomu sadece mutfakmı :)
o zaman kalan 120 cnmsayılıyor canım. bütün market harcamaları temizlik ve gıda, pazar, süt vs. içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?