Nelere gidiyor paralarBol harcamalı
Bende salı gününden itibaren bimde ton balığı gördüm 7.95yi sanırım çok severiz bizA101 de 10tl üzeri kağıt havlu indirimde yarından itibaren,
Bizim 50 tl üstü Abur cubur zaten . Pastane filan hiçbiri sağlıklı değil . Bide kilolar aldı başını gidiyor bunlar yüzünden.Biz 2 kişiyiz bize yetiyor temizlik malzemesi dahil alabiliyorum çünkü çalışıyoruz akşamdan akşama yemek hersey sayılı alınıyor bozulmasın diye liste yapıyorum ilk zamanlar çok alıyoduk bitmiyordu sadece temizlik malzemesi şampuan vs stokluyorum birde abur cubur şeyleri azalttım eşime alıyorum ben dayanamıyorum diyelimki cips açıyorum paket bitene kadar çok saglıksız o benim gibi yemiyor siz nasıl neye harcama yapıyosunz
Güvenilir kasap bul direk kendi ürününü üretip satan bir yere gidiyoruz çok uygun oluyor kahvaltılğa gelince receller annem kayınvalidem veriyor zeytin marmara bölgrsindeyiz rahat oluyor beyaz peyniri yozgatlıların süt deposu gibi bişey var vakumlu poşetlerle geliyor öyle alıyoruz onun fiyatını indiremiyoruz bu aralar talep çok diye abarttı fiyatı kaşar peyniride kampanyalarla alıyorum buzluğa atıyorum bitmeden başka market kampanya yapıyor çıkarınca koku vs olmuyor son kullanma tarihlerine dikkat ediyorum.tereyağ içinde aynısı gecerli bal memleketten geliyor o biraz tuzlu oluyorBizim 50 tl üstü Abur cubur zaten . Pastane filan hiçbiri sağlıklı değil . Bide kilolar aldı başını gidiyor bunlar yüzünden.
Evde yokuz bizde akşamdan akşama ama et kahvaltılık herşey çok pahalı gerçekten.
Genelde ev yemekleri yaparız . Haftada bir muhakkak dışarda yenir . Bazen 2-3 olur .
Kış hazırlıkları ve köyden destek olmasa işimiz zor. Hem çeşit oluyor hem ekonomik ...
Canım nasıl planlama yapıyorsunuz .Ben gecen hafta uydum.
Gelecek haftanin plani pazartesi basliyor benim icin. Dunku alisveriste gelecek haftanin butcesine girdim 100 lira. Yarindan itibaren kaldi 100 lira
Süt param haftalik 17.5Canım nasıl planlama yapıyorsunuz .
Sadece gıda mı başka şeyler var mı
Benim çok uzun zamandır bu plan tutmuyor,Geçen hafta harcamalar karıştı biraz bayramla ,
Cumadan itibaren 200 olarak planladım her haftayı,
100 tl yi bozdurmadım bugün 3.gün
Siz de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?