Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

hadi bakalım inşallah tutturursun hedefi. ben de eşimden alabilseydim, deneyecektim 200 tl olayını ama onda da para kalmamış. ama aldığım zaman deneyeceğim. inşallah tutturabiliriz.
şu anda mutfak için yumurta acil lazım, hafta içi neler çıkar hiç bilmyorum. sebzem ve etim var.
haftalık yemek listesi yapan var mı, varsa buraya yazın da bize de fikir olsun.
1 gün kuru yapsam, 1 gün patlıcan, 1 gün kabak, 1 gün kahvaltılık, 1 gün etli bişey etti sana 5. haftasonu da belki köye gideriz belli olmaz. şimdilik böyle bakalım, neler gösterecek ilerleyen günler.

gerçekten çok uyguna almışsınız, fiyatlar yaşadığınız yere göre de değişiyor. bizim burda ceviz en son 28'lerde idi. uzun zamandır da almııyorum.

Pazardan baktiniz mi? Ben istanbulun en pahali semtlerinden birinde yasiyorum.
Burda bile 25ti. 5 dk mesafede baska bir yerin pazarinda bir yerde 18 bir yerde 20ydi ceviz gecen persembe.

Pazara cikabiliyorsaniz yada buyuk marketleri gozetleyin kabuklu badem ve ceviz su an cok uygun brz butceniz rahatlayabilir ben cevizi 15 bademi 20 liradan aldim.
Pazara her hafta cıkarız ama kabuklu ceviz gördüm de badem hic görmedim görürsem alırım mutlaka. Teşekkür ederim cnm önerin için. Cevizi bir kez uyguna bulup almiştim ama tadını hic begenmedik onun için artık korkuyorum uyguna almaya riske atamıyorum.

Anladim burda 10 liraya da sattilar deli ceviz yarisi kurtlu zor kirilan ama tadi guzel bu biraz tanidik ile alakali tanidik bildik yer sart

Kızlar çok fırsat bulamayacağımı söylemiştim.. Çocuklarım oğlum 2.sınıfta kızım 5yaşında ve küçük oğluşda 4e girecek küçükleri okula yanıma götürüyorum anasınıfı öğretmeniyim ve öğrencim 10tane yani işimin avantajını kullanıyorum.. Şimdiye kadar kreşteydiler hep iki ay önce aldım kreşten

200tl haftalık harcamaya bugun itibariyle bende başladım hadi bismillah başarabilirim umarım büyük boy altı raflı diffiriizm var ve ful dolu ayrıca bolcada konserve yemeklerim var ayrıca son zamanlarda buradan etkilenerek bolca aldığım stoğu var

Pazardan baktiniz mi? Ben istanbulun en pahali semtlerinden birinde yasiyorum.
Burda bile 25ti. 5 dk mesafede baska bir yerin pazarinda bir yerde 18 bir yerde 20ydi ceviz gecen persembe.
yakın zamanda sormadım canım. bir de şöyle bişey var, ucuz cevizler karışık oluyor, yani yarısı sağlam çıkarsa, yarısı da çürük çıkabiliyor. o yüzden ucuz görsem de çürüklüdür diye almam. ama bildiğim pazarcılara sorayım bakalım kaç olmuş. Antalya dayım bu arada.

tr_lelli bizler de kendimizce tutumlu olmaya çalışıyor ve istiyoruz. herkesin düzeni, alışkanlıkları vs aynı olmuyor. burda birbirimizden fikir almak, motive olmak ve mümkün olduğunca tasarruflu davranmak amacımız. bu noktada senin deneyimlerinden de faydalanmayı çok isteriz.
bugünden itibaren yeni bir hafta başlıyor. bu hafta neye ne kadar harcadığını, dolayısıyla haftalık bütçeni bizimle paylaşırsan seviniriz.

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. meslektaşız.

ben geçen hafta bütçeyi tutturamadım. kışlık hiç bir hazırlığım yok, et de dahil. zorlanıyorum biraz. bu haftadan umutluyum.

herkese bereketli bir hafta diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…