hadi bakalım inşallah tutturursun hedefi. ben de eşimden alabilseydim, deneyecektim 200 tl olayını ama onda da para kalmamış.gunaydin herkese bu hafta oldukca sıkı davranacagim 50 tl hedefimGeyikliGece senin gibi hadi bakalim ins basaracagiz
yogurt meyve et tam 1 cesit sebze alabilirim belki yarim kg balik ve 1 kilo sut baska ihtiyac gorunmuyor donsuricuya talibim bu hafta
gerçekten çok uyguna almışsınız, fiyatlar yaşadığınız yere göre de değişiyor. bizim burda ceviz en son 28'lerde idi. uzun zamandır da almııyorum.
gerçekten çok uyguna almışsınız, fiyatlar yaşadığınız yere göre de değişiyor. bizim burda ceviz en son 28'lerde idi. uzun zamandır da almııyorum.
Pazara her hafta cıkarız ama kabuklu ceviz gördüm de badem hic görmedim görürsem alırım mutlaka. Teşekkür ederim cnm önerin için. Cevizi bir kez uyguna bulup almiştim ama tadını hic begenmedik onun için artık korkuyorum uyguna almaya riske atamıyorum.Pazara cikabiliyorsaniz yada buyuk marketleri gozetleyin kabuklu badem ve ceviz su an cok uygun brz butceniz rahatlayabilir ben cevizi 15 bademi 20 liradan aldim.
Pazara her hafta cıkarız ama kabuklu ceviz gördüm de badem hic görmedim görürsem alırım mutlaka. Teşekkür ederim cnm önerin için. Cevizi bir kez uyguna bulup almiştim ama tadını hic begenmedik onun için artık korkuyorum uyguna almaya riske atamıyorum.
yakın zamanda sormadım canım. bir de şöyle bişey var, ucuz cevizler karışık oluyor, yani yarısı sağlam çıkarsa, yarısı da çürük çıkabiliyor. o yüzden ucuz görsem de çürüklüdür diye almam. ama bildiğim pazarcılara sorayım bakalım kaç olmuş. Antalya dayım bu arada.Pazardan baktiniz mi? Ben istanbulun en pahali semtlerinden birinde yasiyorum.
Burda bile 25ti. 5 dk mesafede baska bir yerin pazarinda bir yerde 18 bir yerde 20ydi ceviz gecen persembe.
en guzeli yasak koymak kendimizeGeçen ay hiç dikkat edemedik 200 tl deneyine.
Ben bunu 150 tl ye azaltarak deneyeceğim bu ay.
Biraz sıkı tutmamız gerekli çünkü.
Bu haftasonuna kadar ekmek hariç markete girmeyi yasaklıyorum kendime.
Haydi bakalım:)
Öyle tabide bana kilolarca vermiyorlarki.
ben mesela 1 kilo kiymayla musakka(bol sogan biber domates falan) sulu kofte patatesli kiymali yemek vs. yaparak degerlendiriyorum.
yoksa surekli kuru kofteye asla dayanmaz kiyma.
4 kilo kadar kurbandan kiyma yaptirdim mesela.
posetledim az az.
daha 2 poset kullandim 1 aydir.
toplasam yarim kilo.
tavuk yapiyorum(butun tavugu parcalatirim 4 posete ayiririm haftada 1 defa yaparim)
balik yapiyorum(bunuda yarisini kizartir yarisini buglama yaparim)
Yani annemin verdikleri bakliyat (ki esim ve oglum nohut falan yemez) yani pirinc ve kurufasulye olarak diyim o bakliyati.
Kurban etim bitincede ayda 1kiloya ancak tekabul edecek kadar et kiyma alirlar.
Ben idare ettigimi dusunuyorum
Kesinlikle tanıdık şart.Anladim burda 10 liraya da sattilar deli ceviz yarisi kurtlu zor kirilan ama tadi guzel bu biraz tanidik ile alakali tanidik bildik yer sart
en guzeli yasak koymak kendimize
canım aslinda topluya gecmistim ama indirimde ucuz stok diye yine aralarda gidince cok harcaniyor ama yadagi koydum bugun kendimeMarkete ufacık bir şey almaya giriyoruz bi bakıyorum dünya olmuş.
Çok tehlikeli.
Haftada bir toplu alış veriş en güzeli.
çocukla benim icin zor oluyor ayarlamam gerekiyor ben genelde hevesimi yaz tatiline saklıyorum sen bekarken tadini cikarOlur :)
Aslında hafta sonları da ideal konaklamalı küçük tatiller icin
bende kendim yapmaya başladım bakalımEkmek almak için girdiğim markette uygun fiyatlı muz vardı.
Muz aldık, 21 tl tuttu.
İlk günden sözüm uçtu gitti.
Bundan sonra ekmeği fırından almaya karar verdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?