aaa nasil yapiyorsun cnm bende denemek isterimbende kendim yapmaya başladım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa nasil yapiyorsun cnm bende denemek isterimbende kendim yapmaya başladım bakalım
çavdar ve beyaz unu karıştırıyorum maya un su süt mayalanması için bir saat mtepside şekil verşp 45 dk daha bekleyince fırınlıyorum fırına da su kouyuyoru fırın kabında nem oluyor çıtır yapıyor ekmeği tabi tam buğdayla da okur çeşitli unlarla olur ben çavdar sevşyorum tok da tutuyoraaa nasil yapiyorsun cnm bende denemek isterim
kolaymis cnm belki bir ara denerimçavdar ve beyaz unu karıştırıyorum maya un su süt mayalanması için bir saat mtepside şekil verşp 45 dk daha bekleyince fırınlıyorum fırına da su kouyuyoru fırın kabında nem oluyor çıtır yapıyor ekmeği tabi tam buğdayla da okur çeşitli unlarla olur ben çavdar sevşyorum tok da tutuyor
son faturandaki kwh baktin mi gecen ayim faturasini atmadim bu ay gelince karsilastiracagimBana gelen elektrik faturasindan sonra firini sadece balik yapmak icin kullanacagim.
Canimiz isterse pizza icin
Atmistim faturalari. Ama sonuncuyu sakliyorumson faturandaki kwh baktin mi gecen ayim faturasini atmadim bu ay gelince karsilastiracagim
9.687 son tuketim ortama yaziyor.simdi baktimson faturandaki kwh baktin mi gecen ayim faturasini atmadim bu ay gelince karsilastiracagim
Evet bu ay ne kadar gelecek bende merak içindeyimBana gelen elektrik faturasindan sonra firini sadece balik yapmak icin kullanacagim.
Canimiz isterse pizza icin
Ayın yarısında evde yoktuk 53 tl geldi ki evin tüm perdeleri tek tek ayrı makina halinde yıkandı. Sonra gelen valiz açıldı herşey yıkandı. Ama bence çok geldi elektrik bu ay normalde tüm ay evde olsak 45 geliyordu bizde güneydoğudayızElektrik bize 178 geldi.
Ve her ay istisnasız böyle.
Termosifonun etkisi var tabi.
Bir de doğudayız, kaçak elektrik kullananlarınkini de mi ödüyoruz napıyoruz anlamadım ama yüksek geliyor.
Ayın yarısında evde yoktuk 53 tl geldi ki evin tüm perdeleri tek tek ayrı makina halinde yıkandı. Sonra gelen valiz açıldı herşey yıkandı. Ama bence çok geldi elektrik bu ay normalde tüm ay evde olsak 45 geliyordu bizde güneydoğudayız
Bizim Doğu Anadolu, termosifon sürekli açık.
Burada herkese aşağı yukarı bu fiyatlar geliyor.
Havalar soğudu çeşmeler buz akıyor, sıcak su olmazsa yapamayız.
Artık elektrik su 200 olacak şekilde alıştık biz.
Bize elektrik 320 tl geldi bu ay. 58 gelenlere sasirdim.
Inan calisiyoruz evde kaldigimiz 3-5 saat en fazla uyuyoruz bir de. Bende bilmiyorum neden bu kadar yuksek. 100 tl dagitim bedeli vardi zaten sinirlenip bakmayi birakmistimçok yüksek
Inan calisiyoruz evde kaldigimiz 3-5 saat en fazla uyuyoruz bir de. Bende bilmiyorum neden bu kadar yuksek. 100 tl dagitim bedeli vardi zaten sinirlenip bakmayi birakmistim