Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

aaa nasil yapiyorsun cnm bende denemek isterim
çavdar ve beyaz unu karıştırıyorum maya un su süt mayalanması için bir saat mtepside şekil verşp 45 dk daha bekleyince fırınlıyorum fırına da su kouyuyoru fırın kabında nem oluyor çıtır yapıyor ekmeği tabi tam buğdayla da okur çeşitli unlarla olur ben çavdar sevşyorum tok da tutuyor

kolaymis cnm belki bir ara denerim

cnm biz gecen ay 137.7 tuketmisiz 54 geldi
bakalim bu ay ne kadar tuketmeye ne kadar gelecek takio edecegim

Selam kızlar bu haftaki hedefim 150 tl . Bir markette 32 diğerinde ise 18 tl harcamışım hepsi ihtiyaçtı hiç boş birşey almadım. Sebze meyve süt puding krem şanti Galeta unu makarna garnetür gibi gibi şeyler . Birkaç parça daha eksik var onları sonra alıcam. Ütüme kireç toplama kartuşu siparişi verdim 58 tl eşimde arabaya led siparişi verdi ona 13 tl ödedi . Ama bunları zaten ayrı bir bütçe oluşturmuştuk ondan ekstra olmadı yani. Elektrik faturasını ödedim 53 tl gibi birşey . Elektrik bence aşırı pahalanmış buda sinirlerimi gerdi

Elektrik bize 178 geldi.
Ve her ay istisnasız böyle.
Termosifonun etkisi var tabi.
Bir de doğudayız, kaçak elektrik kullananlarınkini de mi ödüyoruz napıyoruz anlamadım ama yüksek geliyor.

Elektrik bize 178 geldi.
Ve her ay istisnasız böyle.
Termosifonun etkisi var tabi.
Bir de doğudayız, kaçak elektrik kullananlarınkini de mi ödüyoruz napıyoruz anlamadım ama yüksek geliyor.
Ayın yarısında evde yoktuk 53 tl geldi ki evin tüm perdeleri tek tek ayrı makina halinde yıkandı. Sonra gelen valiz açıldı herşey yıkandı. Ama bence çok geldi elektrik bu ay normalde tüm ay evde olsak 45 geliyordu bizde güneydoğudayız

Bizim Doğu Anadolu, termosifon sürekli açık.
Burada herkese aşağı yukarı bu fiyatlar geliyor.
Havalar soğudu çeşmeler buz akıyor, sıcak su olmazsa yapamayız.
Artık elektrik su 200 olacak şekilde alıştık biz.

allah yardımcınız olsun çok yüksek
bana da 85 tl geldi
fırın hiç yok,buzdolabı ,tv ,ütü
ütünün yarısını dışarı veriyorum
ona ragmen bence yüksek
su bu ay ilk defa 46 tl geldi
açıkcası şaşırdım 70 den aşağıya düşmüyor
bu ay telefon taksiti bitti
en azından 110 tl eksik ödeyeceğim
ama doğalgaz başlar ona gider o fark

Inan calisiyoruz evde kaldigimiz 3-5 saat en fazla uyuyoruz bir de. Bende bilmiyorum neden bu kadar yuksek. 100 tl dagitim bedeli vardi zaten sinirlenip bakmayi birakmistim

aslında gidip şikayet etmek gerekiyor
snr fatura değişiyor
bir eyrden duymuştum

bende dogudayken yillarca cok odedim faturalari hele yakit mahvediyordu 5 yil boyunca odedigim servis parasi yakitlar resmen belimi.buktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…