- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
250₺ ayırdım yine Asminim ama yetmezse güncelleme yapacağım, arabamız çok minik o yüzden bahsettiğim pazara gidince çok söyleniyor koca, hakikaten uzak ama çok uygun diğer pazar. Zaten gidersek 2 haftalık alıyorum, 2. Haftanın yemekliklerini çiğden hazır edip buzluğa koyuyorum bir defa yoruluyorum ama 2 hafta rahat ediyorum.bütce olarak ne belirtiyorsun haftalik canim? Var mi araba canim, madem obir pazar daha ucuz?
Evet aynen dedigin gibi insanlar her konuda uzman. 3 yasindaki tuvalet egitimi gec ama daha 3 yasina gelmemis cocuga her sey yedirmek normal. Cok dikkate almamak lazim. Yillarca tip okuyup her turlu fatkli cocuk muayene eden ve tecrube kazanan dr lar bosa okumamis,kulak vermek lazim.Benim kızlar 3 yaşında kendiliğinden bıraktı. Geç diyen oldu tabii,insanlar uzman her konuda. Ama sorunsuz,travmasiz, kaçak olmadan rahat atlattık süreci Asmin. Çocuk ne zaman hazırsa benim yaklaşımım.
Haftalik 250 tl ile bitirebilirsek su sartlarda bence super🖒🖒250₺ ayırdım yine Asminim ama yetmezse güncelleme yapacağım, arabamız çok minik o yüzden bahsettiğim pazara gidince çok söyleniyor koca, hakikaten uzak ama çok uygun diğer pazar. Zaten gidersek 2 haftalık alıyorum, 2. Haftanın yemekliklerini çiğden hazır edip buzluğa koyuyorum bir defa yoruluyorum ama 2 hafta rahat ediyorum.
Ya Asmin hep aklıma geliyor biliyor musun, ben de minicik bir evde büyüdüm daha büyük bir eve geçince annemle gider odalarda otururduk, gece kalkınca mutfağa bakar uyurdumtarifler benden canikom, ne demek
Tamamen katılıyorum benim kızım da 22 aylıkken hazırdı sabah kuru uyanıyordu, bir iki defa wcye gitmeye heves etmişti 1 hafta içinde de tamamen bırakmıştı. Kreşe başladığında 3 defa kaza oldu yalnızca onu da normalleştirerek karşıladık ve bir daha o da olmadı. Her çocuk kendine özgü bu konuda en önemli olan şey işaretleri kaçırmamak ve kesinlikle zorlamamakEvet aynen dedigin gibi insanlar her konuda uzman. 3 yasindaki tuvalet egitimi gec ama daha 3 yasina gelmemis cocuga her sey yedirmek normal. Cok dikkate almamak lazim. Yillarca tip okuyup her turlu fatkli cocuk muayene eden ve tecrube kazanan dr lar bosa okumamis,kulak vermek lazim.
Benim.oglym 25 aylik. Ben de yazin dusunutorum tuvalet egitimini. Cunku hic bir hazirlik ve istek yok farkindayim. Ama kizim23 aylikken cok kolay bircanda birakmisti. Her cocuk farklidir
Ben pazar yapmazsam mümkün değil yetiştiremiyorum, bir de stokların da katkısı var yoksa gerçekten 250₺ yetmez.Haftalik 250 tl ile bitirebilirsek su sartlarda bence super🖒🖒
Haftalık menüm,
Fırında et&sebze (kabak, pancar, havuç, patates, arpacık soğan ve sarımsak koyuyorum), pilav
Kurufasulye, pilav, sebze
Yoğurt çorbası, mücver, makarna
Fırında karnabahar, meyhane pilavı
Pizza, fırın patates, salata
Tarhana çorba, pırasa yemeği, salata
Türlü sebze yemeği, pilav
Evet buzluk ve stoklar olmasa asla.yetismez. pazara gitmek bence hem.ekonomik.hem.de saglik acisindan iyi. Tabi su anki.virus sartlari haricinde soyluyorum.bunuBen pazar yapmazsam mümkün değil yetiştiremiyorum, bir de stokların da katkısı var yoksa gerçekten 250₺ yetmez.
Her cocuk kitapta yazdigi zaman birakmaz bezi. Ya da her cocuk 24 ay emmez. Ya da ek gidayi kitaptaki gibi kabul.etmez. insanlar birkac birsey okuyunca onu tek dogru zannediyorlar. Cocuk.bazi seyleri erken ogrenince de onu dogru sayiyorlar. Dr larin da dedigi gibi her cocuk farkli ve kendine ozeldir. Anin tadini cikarmak ve bazi seylere cok da takilmamak lazim. ☺Tamamen katılıyorum benim kızım da 22 aylıkken hazırdı sabah kuru uyanıyordu, bir iki defa wcye gitmeye heves etmişti 1 hafta içinde de tamamen bırakmıştı. Kreşe başladığında 3 defa kaza oldu yalnızca onu da normalleştirerek karşıladık ve bir daha o da olmadı. Her çocuk kendine özgü bu konuda en önemli olan şey işaretleri kaçırmamak ve kesinlikle zorlamamak
canım çigden iki hafta hazırlamak müthiş bir fikir! Herşey koyuluyor mu ki?250₺ ayırdım yine Asminim ama yetmezse güncelleme yapacağım, arabamız çok minik o yüzden bahsettiğim pazara gidince çok söyleniyor koca, hakikaten uzak ama çok uygun diğer pazar. Zaten gidersek 2 haftalık alıyorum, 2. Haftanın yemekliklerini çiğden hazır edip buzluğa koyuyorum bir defa yoruluyorum ama 2 hafta rahat ediyorum.
Ya Asmin hep aklıma geliyor biliyor musun, ben de minicik bir evde büyüdüm daha büyük bir eve geçince annemle gider odalarda otururduk, gece kalkınca mutfağa bakar uyurdumtarifler benden canikom, ne demek
Yegenim ayni bu anlattiginiz durumdaydi 2 ay once. Ablam zorlamadiKızım cok uzun zamamdır sabahları kuru uyanıyor. Kapı arkalarında saklanıyor bezine yapınca. Bir sürede yaptıktan sonra haber veriyordu bana, sonra bez degistirmegi sevmedigi için haber vermegi bıraktı. Sordugumda hatda yalan söylüyor sıpa
Bende zorlamadım.
Geçen kendisi çiş dedi, lazımlıgı istedi ve çişini yaptı. Alkışladık ettik hep beraber. Sonuç birdaha çıplak oturmadı lazımlıga
Oynuyor bebeklerini oturtuyor ama kendisi anca elbiseyle oturmak istiyor.
Herhalde bir kac ayimiz daha var.
Bence de tekrar yazilmasi cok iyi olmus🖒🖒 hosvsldin sen de. Hep beraber harcamalarimizi yazmaya ve tasarruf etmeye baslayalim o zamanAsmin ne iyi etmişsin tekrar yazmakla buraya, yazin ben yazamıyordum çünkü bahçe çok etkiliyor benim mutfagı... Bana da iyi olacak şimdi.. Bakalım ne harciyorum ben de..
Hosgeldin kahvemsi. Bence de cok iyi olmus topigi canlandirmak. Bizim etler bitti artik kasaotan aliyorux. Dedigin gibi ciddi masraf oluyor ama olsun artik ben de yazmaya baslayacagim ne harcadgimiziSelam kızlar
Topigi yeniden canlandırmak harika fikir
Benim yeni işle beraber mutfak düzenim altüst oldu.
Yemek olayı tamamen eşimde.
Bu hafta itibari ile ben de yeniden bir düzen kuracağım.
Sebze buzluktan kullanıyoruz ama kasap ve kahvaltılık alışverişi ciddi para gidiyor.
Haftalık 350 TL belirledim, bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?