Asmin sütü icmezse belki daha güzel yemek yer. Haydi inşallah.Esin münihe gezmege gitti. 1kg antep fistigi almis 24€ ya, dedim herif vururum seni bütcemi maf ettin6€ da Ekmek. Toplam 161€ gitti bile aylik bütceden. 240€ kaldi.
Kizimin son günler öglen sütünü kesmisdim, cokta israr etmiyordu. 2 gündür gecede istemiyordün teklif etdigim halde istemedi, bugün teklif bile etmedim, sormadida. Umarim süt olayi bitmistir, pre sütü iciyordu.
Bugün makarna pisirdim, yarinda türlü ve pilav ve kiza sehriye corbasi planliyorum.
Kuru gıda,çay şeker, temizlik ürünleri bayağı gidiyor da sebze meyve sık alınıyor bizde. Eti de dondurucudan kullanmayı pek sevmiyorum,taze almaya çalışıyorum.Gunaydin kizlar. Esimin market parasi yatmis 600 tl. Aksam toplu alisveris yapacak. Bakalim aldiklarimiz ne kadar gidecek.Bubalisveris aylik stoklar icin yapilacak .Aksama dunden biber dolmasi var,cig kofte var. Yanina yeni corba yaparim yeter.
Annem merzifonlu yunanistan gocmeni. Keskege bayilirimmmmAkşama keşkek yapıyorum,ne zamandır yapmadım. Yanına da haşhaşlı çörek olur. Tam Merzifon usulü. Onlar kahvaltıya yese de bize akşam yemeği oluyor. Ağır geliyor sabah. Selam olsun o taraftan arkadaşlara.
Evet meyve sebze biz de de haftalik. Kurbanda genelde tamamini dagitiriz bu sebeple hep kasaptan aliyoruzKuru gıda,çay şeker, temizlik ürünleri bayağı gidiyor da sebze meyve sık alınıyor bizde. Eti de dondurucudan kullanmayı pek sevmiyorum,taze almaya çalışıyorum.
Birileriyle ortak büyükbaş kestirmek lazım da milletin kurban eti bitmiyor aylar geçse de.
simdilik öyle olmadi, ama bende umutlaniyorum canimAsmin sütü icmezse belki daha güzel yemek yer. Haydi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?