Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Biizmki 250 olmaz.eminim. cok daha fazlasi olur ama en azindan yazar gorurum ne aldigimizi ve bir baslangic yapmis olurum

Evet bugün 0 TL ile bitti bakalım. Yarına Allah Kerim. Çok kalabalık olmayan listem var. Yanına ekleme yapar mıyım bilmem.
D.gaz katlamalı gelmeden stok yaptım ,aşırıya kaçmadan tabii. Onları eritiriz 2-3 ay kadar. Kampanyalı bir şeyler bulursam alırım ek olarak.

kiz gecen kendi istedi lazimliga yapti. Deli gibi sevindik. Sonuc? O günden beri birdaha kiyafetsiz oturtamadik lazimliga
Benim kızlar 3 yaşında kendiliğinden bıraktı. Geç diyen oldu tabii,insanlar uzman her konuda. Ama sorunsuz,travmasiz, kaçak olmadan rahat atlattık süreci Asmin. Çocuk ne zaman hazırsa benim yaklaşımım.

bende zorlami
Benim kızlar 3 yaşında kendiliğinden bıraktı. Geç diyen oldu tabii,insanlar uzman her konuda. Ama sorunsuz,travmasiz, kaçak olmadan rahat atlattık süreci Asmin. Çocuk ne zaman hazırsa benim yaklaşımım.
bende zirlamiyorum canim. Seninkiler gibi yapar diye bende umutlaniyorum.

Selam kızlar

Ben bugünden başlıyorum yeniden, pazar alışverişini yaptım yasak başlamadan son anda girdim eve, yaptığım en hızlı pazardı. 87₺ tuttu, bizim cumartesi pazarı kesinlikle çok pahalı. Evime uzak olan bir pazar var oraya gittiğimizde benzin parasını da dahil etsem bizim semt pazarından çok daha ucuz oluyor.

Pahalılıktan yakınmaktan gerçekten sıkıldım ama bir marula 5₺ istenir mi ya, poşete de koymuşlardı bıraktım vallahi, sonra abla 4₺ olur diyor ben de marul yemesem de olur dedim

Bu hafta itibarıyla evdekilerin ciciboğaz ve paketli gıda alışkanlıklarına savaş açıyorum bakalım rastgele bugün kek yaptık, muhallebi ve kurabiyeyi de 2şer gün arayla yapacağım.

Kızım her tatlı bir şey istediğinde kuru üzüm çıkardım önüne, baktım bugün keke koyuyor

bütce olarak ne belirtiyorsun haftalik canim? Var mi araba canim, madem obir pazar daha ucuz?

benim mutfak gelsin tarifleri istiyecem senden ona göre

Bende bugünden basliyorum cünkü okadar alisveris yaptikki, haftaya pek birsey gerekmiyecek. Karantin durumumuz olursa cok zirlanmiyalim dedik, eve bir kac günlük stoklar yaptik. Su, et, tereyagi filan. Esim gitti hepsini aldi. Bugün 63€ kasapta harcamis, ama o etler bizi bir süre götürür. 20€ da türk marketinde. Alman marketinde 23€.
Kuru gida mercimek, bulgur filan uzun bir spre gerekmiyecek cünkü onu evi tasirken baya stokladik.
Bana hafta arasi yumurta, sivi yag, ekmek salata gibi seyler gerekecek sadece.
Kizim sütünden (pre sptü iciyor hala) kısmen vaz gecdi. Sadece gece uyumadan önce küçük şişe içiyor, sabah ve öglen içmiyor artık. Bu bizim için 45€ fark ediyor artık aylık. Bide bezden vaz geçse daha güzel olacak
Mutfagım aralık 22 de gelecek ozaman yemek olayıda kolaylaşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…