nekadar fazla olursak okadar iyiBen de katilirim kizlar harcamalari esim yapiyor genelde ama ne aldigimizi yazmaya takip etmwye calisayim bakalim
bez islak bez...Aa bez bizde de var.bak.onu.hic.hesap etmedim
Az kaldı Asmin, yaza kurtulursunuz bezden.Ben 100€ hesapliyorum, cünkü bizim sipa birtürlü bezinden vaz gecmiyor
kiz gecen kendi istedi lazimliga yapti. Deli gibi sevindik. Sonuc? O günden beri birdaha kiyafetsiz oturtamadik lazimligaAz kaldı Asmin, yaza kurtulursunuz bezden.
Ben yarından itibaren yazarım. Genelde haftasonu çıkıyoruz alışverişe.1 Aralikta mi baslayacagiz kizlar?
Benim kızlar 3 yaşında kendiliğinden bıraktı. Geç diyen oldu tabii,insanlar uzman her konuda. Ama sorunsuz,travmasiz, kaçak olmadan rahat atlattık süreci Asmin. Çocuk ne zaman hazırsa benim yaklaşımım.kiz gecen kendi istedi lazimliga yapti. Deli gibi sevindik. Sonuc? O günden beri birdaha kiyafetsiz oturtamadik lazimliga
bende zirlamiyorum canim. Seninkiler gibi yapar diye bende umutlaniyorum.Benim kızlar 3 yaşında kendiliğinden bıraktı. Geç diyen oldu tabii,insanlar uzman her konuda. Ama sorunsuz,travmasiz, kaçak olmadan rahat atlattık süreci Asmin. Çocuk ne zaman hazırsa benim yaklaşımım.
ay zorlamiyorum olcakti bubende zorlami
bende zirlamiyorum canim. Seninkiler gibi yapar diye bende umutlaniyorum.
bütce olarak ne belirtiyorsun haftalik canim? Var mi araba canim, madem obir pazar daha ucuz?Selam kızlar
Ben bugünden başlıyorum yeniden, pazar alışverişini yaptım yasak başlamadan son anda girdim eve, yaptığım en hızlı pazardı. 87₺ tuttu, bizim cumartesi pazarı kesinlikle çok pahalı. Evime uzak olan bir pazar var oraya gittiğimizde benzin parasını da dahil etsem bizim semt pazarından çok daha ucuz oluyor.
Pahalılıktan yakınmaktan gerçekten sıkıldım ama bir marula 5₺ istenir mi ya, poşete de koymuşlardı bıraktım vallahi, sonra abla 4₺ olur diyor ben de marul yemesem de olur dedim
benim mutfak gelsin tarifleri istiyecem senden ona göreBu hafta itibarıyla evdekilerin ciciboğaz ve paketli gıda alışkanlıklarına savaş açıyorum bakalım rastgelebugün kek yaptık, muhallebi ve kurabiyeyi de 2şer gün arayla yapacağım.
Kızım her tatlı bir şey istediğinde kuru üzüm çıkardım önüne, baktım bugün keke koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?