Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi
- Konu Sahibi planli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?nekadar fazla olursak okadar iyiBen de katilirim kizlar harcamalari esim yapiyor genelde ama ne aldigimizi yazmaya takip etmwye calisayim bakalim
bez islak bez...Aa bez bizde de var.bak.onu.hic.hesap etmedim
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Az kaldı Asmin, yaza kurtulursunuz bezden.Ben 100€ hesapliyorum, cünkü bizim sipa birtürlü bezinden vaz gecmiyor
kiz gecen kendi istedi lazimliga yapti. Deli gibi sevindik. Sonuc? O günden beri birdaha kiyafetsiz oturtamadik lazimligaAz kaldı Asmin, yaza kurtulursunuz bezden.
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Ben yarından itibaren yazarım. Genelde haftasonu çıkıyoruz alışverişe.1 Aralikta mi baslayacagiz kizlar?
İsteyen 1 inde yazar. Hafta içi çok harcama olmuyor bizde. Netten bir şey almazsak tabii.
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Benim kızlar 3 yaşında kendiliğinden bıraktı. Geç diyen oldu tabii,insanlar uzman her konuda. Ama sorunsuz,travmasiz, kaçak olmadan rahat atlattık süreci Asmin. Çocuk ne zaman hazırsa benim yaklaşımım.kiz gecen kendi istedi lazimliga yapti. Deli gibi sevindik. Sonuc? O günden beri birdaha kiyafetsiz oturtamadik lazimliga
bende zorlami
bende zirlamiyorum canim. Seninkiler gibi yapar diye bende umutlaniyorum.Benim kızlar 3 yaşında kendiliğinden bıraktı. Geç diyen oldu tabii,insanlar uzman her konuda. Ama sorunsuz,travmasiz, kaçak olmadan rahat atlattık süreci Asmin. Çocuk ne zaman hazırsa benim yaklaşımım.
- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Selam kızlar
Ben bugünden başlıyorum yeniden, pazar alışverişini yaptım yasak başlamadan son anda girdim eve, yaptığım en hızlı pazardı. 87₺ tuttu, bizim cumartesi pazarı kesinlikle çok pahalı. Evime uzak olan bir pazar var oraya gittiğimizde benzin parasını da dahil etsem bizim semt pazarından çok daha ucuz oluyor.
Pahalılıktan yakınmaktan gerçekten sıkıldım ama bir marula 5₺ istenir mi ya, poşete de koymuşlardı bıraktım vallahi, sonra abla 4₺ olur diyor ben de marul yemesem de olur dedim
Ben bugünden başlıyorum yeniden, pazar alışverişini yaptım yasak başlamadan son anda girdim eve, yaptığım en hızlı pazardı. 87₺ tuttu, bizim cumartesi pazarı kesinlikle çok pahalı. Evime uzak olan bir pazar var oraya gittiğimizde benzin parasını da dahil etsem bizim semt pazarından çok daha ucuz oluyor.
Pahalılıktan yakınmaktan gerçekten sıkıldım ama bir marula 5₺ istenir mi ya, poşete de koymuşlardı bıraktım vallahi, sonra abla 4₺ olur diyor ben de marul yemesem de olur dedim
- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
ay zorlamiyorum olcakti bubende zorlami
bende zirlamiyorum canim. Seninkiler gibi yapar diye bende umutlaniyorum.
bütce olarak ne belirtiyorsun haftalik canim? Var mi araba canim, madem obir pazar daha ucuz?Selam kızlar
benim mutfak gelsin tarifleri istiyecem senden ona göreBu hafta itibarıyla evdekilerin ciciboğaz ve paketli gıda alışkanlıklarına savaş açıyorum bakalım rastgele bugün kek yaptık, muhallebi ve kurabiyeyi de 2şer gün arayla yapacağım.
Kızım her tatlı bir şey istediğinde kuru üzüm çıkardım önüne, baktım bugün keke koyuyor
Bende bugünden basliyorum cünkü okadar alisveris yaptikki, haftaya pek birsey gerekmiyecek. Karantin durumumuz olursa cok zirlanmiyalim dedik, eve bir kac günlük stoklar yaptik. Su, et, tereyagi filan. Esim gitti hepsini aldi. Bugün 63€ kasapta harcamis, ama o etler bizi bir süre götürür. 20€ da türk marketinde. Alman marketinde 23€.
Kuru gida mercimek, bulgur filan uzun bir spre gerekmiyecek cünkü onu evi tasirken baya stokladik.
Bana hafta arasi yumurta, sivi yag, ekmek salata gibi seyler gerekecek sadece.
Kizim sütünden (pre sptü iciyor hala) kısmen vaz gecdi. Sadece gece uyumadan önce küçük şişe içiyor, sabah ve öglen içmiyor artık. Bu bizim için 45€ fark ediyor artık aylık. Bide bezden vaz geçse daha güzel olacak
Mutfagım aralık 22 de gelecek ozaman yemek olayıda kolaylaşacak.
Kuru gida mercimek, bulgur filan uzun bir spre gerekmiyecek cünkü onu evi tasirken baya stokladik.
Bana hafta arasi yumurta, sivi yag, ekmek salata gibi seyler gerekecek sadece.
Kizim sütünden (pre sptü iciyor hala) kısmen vaz gecdi. Sadece gece uyumadan önce küçük şişe içiyor, sabah ve öglen içmiyor artık. Bu bizim için 45€ fark ediyor artık aylık. Bide bezden vaz geçse daha güzel olacak
Mutfagım aralık 22 de gelecek ozaman yemek olayıda kolaylaşacak.