- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Evet yapalim. Bu hafta hizi artiralim. Daha verecek cok kilomuz var. En az 55 olmamiz gerekiyor ince gorunmek icin malum boyumuz kisa.dediğin doğru protein ağırlıklı beslenmek gerek.
bakalım nasıl olacak. her acıktığımızda yoğurt yiyelim.
2 gün böyle sonraki 2 gün tavuk ve salata yapabiliriz.
Senden de bir an once 69 bekliyoruz canim, kemerleri sıkalım bu hafta :))Kilo bildirimi.:: 70.600
Cok dogru az kaldi zaten maraton baslasin o zamanSenden de bir an once 69 bekliyoruz canim, kemerleri sıkalım bu hafta :))
Limonlu suyu ben gecen sene denemistim, herkes tavsiye ediyor cunku, faydali gercekten. 1.5 litre su siseme limon sıkıp icmistim ama benim tansiyonumu dusurdu ya, sonra korkup icmedim. Limonu sıkıyor musun sen yoksa dilimleyip mi atiyorsun suyaKizlar ilik limonlu su icmenizi tavsiye ederim ben bazen 1 ltre suya limon sikip tarcin kabugu koyuyorum bazen dilersem yesil elmada dilimliyom eger su icmeyi sevmiyorsaniz salatalikta dograyabilirsiniz suya guzel oluyir tadi ama ben limonlu tarcinli cmeyi tercih edoyom daha hosuma gidiyor su ictigimi anliyom
Eger tanisyonun dusuyorsa sabah ac karinla ılik buyuk 1 bardak limonlu su ic diger turlu sadece cubuk tarxin veya normal su icerek litre işini tamalayabilirsin...once sikiyorum sonra kalan kabuklu kismi dograyip atiyom suya canmLimonlu suyu ben gecen sene denemistim, herkes tavsiye ediyor cunku, faydali gercekten. 1.5 litre su siseme limon sıkıp icmistim ama benim tansiyonumu dusurdu ya, sonra korkup icmedim. Limonu sıkıyor musun sen yoksa dilimleyip mi atiyorsun suya
Kahvalti oncesi 1 bardak olarak icmeye baslayayim bari ben de. Yarim limon sıkarımEger tanisyonun dusuyorsa sabah ac karinla ılik buyuk 1 bardak limonlu su ic diger turlu sadece cubuk tarxin veya normal su icerek litre işini tamalayabilirsin...once sikiyorum sonra kalan kabuklu kismi dograyip atiyom suya canm
canım ilk sayfada var tekrar bakıp yazamam herkes kendi mi yazsın onu mu kastediyorsun?Bence de geçen hafta bu hafta ve fark olarak yazsak daha iyi olur
Tabiki de canım sen zaten gunceli yazıyorsun ilk sayfayacanım ilk sayfada var tekrar bakıp yazamam herkes kendi mi yazsın onu mu kastediyorsun?
Canm benimde kansizlik problemim oldugu icin ben haftada bir iki tek bir litreye koyar icerim ama her sabah mutlaka yarim limon 2 veya biyuk bir bardaga sikarim aliskanlik oldu bende sen de boyle yapabilirsin sabah icsen yeterKahvalti oncesi 1 bardak olarak icmeye baslayayim bari ben de. Yarim limon sıkarım
Canm benimde kansizlik problemim oldugu icin ben haftada bir iki tek bir litreye koyar icerim ama her sabah mutlaka yarim limon 2 veya biyuk bir bardaga sikarim aliskanlik oldu bende sen de boyle yapabilirsin sabah icsen yeterKahvalti oncesi 1 bardak olarak icmeye baslayayim bari ben de. Yarim limon sıkarım