Ben zaten öğlen yemek yemiyorum geneldeöğle yemeği mi?
evet ayva filan yiyorsun .Ben zaten öğlen yemek yemiyorum genelde
Hafif şeylerle gecistiriyorum canım
Kolay gelsin hizde basliycaz bakalim ramazana kadar anca biter bizimki cok zor oo arada spor niyetine de girer ve zayiflarim insallahtemizlik yaptım yoruldum ay
Bi de kendi ellerimle aldim. Benzincide odeme yapiyordum kasanin yanina orta boy nutellalar koymuslarsikayet etmek lazim bu isletmeyi diyet yapanlari hic dusunmuyorlar haha
Bugun pazartesi amaan dikkat haftaya yeni başladik canim bu nefsinin yerine gecsin sorun degil belki diger gunler hakim olabilirsin belki dikkat edelimBen yarim kavanoz nutella yedim
benim hedefim 64 olsa super olur o zamanki duruma bakarim ona gore verip vermemeya karar veririm ama suan fikrim buuBir daha yapma havalar ısındı zaman daraldı 55 olucaz en az
bende gecen hafta iki gun oyleydim bisey olmazOyle oldu canim valla, bu hafta hic kacamak yapmamistim :) simdi suyumu doldurdum onu iciyorum. Bir anlik buhran iste :))(
Benimki regli gelince düşmüyor canım reglinin son günü düşüyorevet ayva filan yiyorsun .
bu arada kilo vermemişsin derken yanlış anlamamışsındır umarım. regl olunca birden düşmesini bekliyorduk ya. belki bitince yine düşer baya.
bemim bahar yemizliği ayrı daha başlamadım ona. size de kolay gelsin canım bol bol süpür :))Kolay gelsin hizde basliycaz bakalim ramazana kadar anca biter bizimki cok zor oo arada spor niyetine de girer ve zayiflarim insallah
nice yıllara:) diyette olunca d.günü menüsü de bi başka oluyor:)) yine güzel olmuş yediklerinöğlen doğum günüm kutlandı arkadaşlarım sürpriz yapmış barbunya salatası havuç salatası sarma ve bi tane ekler yedim
iyi bari. hem daha reglken bile vermişsin baksana.Benimki regli gelince düşmüyor canım reglinin son günü düşüyor
Evet bende öyle düşünüyorum normalde eskiden ya aynı kalırdım ya da artı görürdüm geneldeiyi bari. hem daha reglken bile vermişsin baksana.
evet sevdiğim ve hafif şeyler yapmışlar :)nice yıllara:) diyette olunca d.günü menüsü de bi başka oluyor:)) yine güzel olmuş yediklerin
Iyiki digdun dogum gunun kutlu olsun canm mutlu yilarin olsun inslahöğlen doğum günüm kutlandı arkadaşlarım sürpriz yapmış barbunya salatası havuç salatası sarma ve bi tane ekler yedim
Valla supurmekten cok yikama islemi var tam 15 tane hali, 10 bettaniye var exrada camlar duvarlar yikaniyor zaten mutfagi hic demiyim biliyonuz zaten girip cikamadigin yer hep,bemim bahar yemizliği ayrı daha başlamadım ona. size de kolay gelsin canım bol bol süpür :))
Afiyet olsunKizlar kizlar bugun bende biraz kacamak yaptim...oglen yarim doner yedim sossuz..sadece et ve ekmek vardi..yarim dilimde yas pasta...aksam birsey yememeye calisicam...ha bir dilimde mercimek kofte.
Aslinda sadece mercimek kofte yicektim..benim kiz durumu bitiremeyince olan oldu