HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben yarim kavanoz nutella yedim
Bugun pazartesi amaan dikkat haftaya yeni başladik canim bu nefsinin yerine gecsin sorun degil belki diger gunler hakim olabilirsin belki dikkat edelim
Bir daha yapma havalar ısındı zaman daraldı 55 olucaz en az
benim hedefim 64 olsa super olur o zamanki duruma bakarim ona gore verip vermemeya karar veririm ama suan fikrim buu
Oyle oldu canim valla, bu hafta hic kacamak yapmamistim :) simdi suyumu doldurdum onu iciyorum. Bir anlik buhran iste :))(
bende gecen hafta iki gun oyleydim bisey olmaz

bemim bahar yemizliği ayrı daha başlamadım ona. size de kolay gelsin canım bol bol süpür :))
Valla supurmekten cok yikama islemi var tam 15 tane hali, 10 bettaniye var exrada camlar duvarlar yikaniyor zaten mutfagi hic demiyim biliyonuz zaten girip cikamadigin yer hep,

Kizlar kizlar bugun bende biraz kacamak yaptim...oglen yarim doner yedim sossuz..sadece et ve ekmek vardi..yarim dilimde yas pasta...aksam birsey yememeye calisicam...ha bir dilimde mercimek kofte.

Aslinda sadece mercimek kofte yicektim..benim kiz durumu bitiremeyince olan oldu

Saat :12, de 2.kanat izgara 1 dilim kivi
Saat: 1.30 da 4.bardk cay,2 hurma
Saat:4. De bir kucuk porsiyon menemn ceyrek lavaş, bolca maydonozve isirgan otu , şuana kadar 2 ltre su oldu

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…