HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin kizlarrr 3 4 gundur hem evde hem de iste cok yoğundum. Yemek yicek vakti bile zor buldum.
Onumuzdeki bir kac hafta da biyke gidecek sanirim.
Sabah 9.00 da kahvalti yaptim
2 dilim tam bugday ekmegi
Yarim avakodaya bir dilim peynir ve biraz karabiber ekleyip ezdim. Ekmegin ustune surup yedim.

Tarti sonucum 85.
Bu hafta sadece 800 gr vermisim. 1 kg yu goremedim:KK43:

Günaydın kızlarrrrr :KK54: tartıda - yi gören tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ben h sonu dağıtanlardanım :olamaz: 65.9 la sabah acı gerçekle kaŕşılaştım kendim ettim kendim buldum tabi :KK43::kızgın: bu hafta öncelikle yaptığım kaçamağı telafi etmeye çalısıcam inşallah haftaya 64 lere tekrar dönebilirim :KK52:

Günaydın kızlarrrrr :KK54: tartıda - yi gören tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ben h sonu dağıtanlardanım :olamaz: 65.9 la sabah acı gerçekle kaŕşılaştım kendim ettim kendim buldum tabi :KK43::kızgın: bu hafta öncelikle yaptığım kaçamağı telafi etmeye çalısıcam inşallah haftaya 64 lere tekrar dönebilirim :KK52:
selam canım. bu hafta telafi edeceğine eminim.

Gunaydin kizlarrr 3 4 gundur hem evde hem de iste cok yoğundum. Yemek yicek vakti bile zor buldum.
Onumuzdeki bir kac hafta da biyke gidecek sanirim.
Sabah 9.00 da kahvalti yaptim
2 dilim tam bugday ekmegi
Yarim avakodaya bir dilim peynir ve biraz karabiber ekleyip ezdim. Ekmegin ustune surup yedim.

Tarti sonucum 85.
Bu hafta sadece 800 gr vermisim. 1 kg yu goremedim:KK43:
olsun canım bu hafta 1.2 verirsin sen de:) kolay gelsin.

akşam reçel ekmek yedim. Öğlen sadece tavuk çorbası yemiştim.

X