HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarr aranıza yenı katıldımm :) bende birikim yapmak ıstıyorum yapmam gereken bazı seyler var ama evli olmasam bıle sonucta bı aılem var mecburen onlarada para verıyorum kı bu benım ıcın asla sorun degıl yanlıs anlasılmasın :) :) bende kendıme şubat ayına kadar bi süre biçtim ama kısmet tabı ınsanın heran herseye ihtiyacı olabılır kısacası evdekı hesap carsıya uymaya bılır :) kumbarada suan 25 tl var umarım bu düşüncemden vazgecmem. :S

Reactions: gve
K7
Kumbara güzel olunca daha h3v3sli olursun canim hayirli osun

Ev hanımları tasarruf yontemiyle birikim yapabilir.ayin 15 bildirim gunu.kumbara sayimi var

Katil kuzum ayin 15 kumbaralari sayıp buraya yazicaz. Az olsada yazalım. Heves gelsin hepimize
ayyy canım ya biz daha bi haftadır biriktiriyoruz ama olsun yazarım pazartesi günü :) yalnız ben sadece kırık dökük bozukları biriktiyorum öyle çok değill :)

benim pazartesi yatırımım sadece 10 tl :).az da olsa yatırım yatırımdır.konu hep aktif olsun en azından biraz birikim yapmayı hatırlarız.

15 de ilk sayım yapılıyor galiba o yüzden ben 15 den sonra başlayayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…