Ayin 15 bildirim yapalim :)merhaba kızlar
kumbaramda 60-70 gibi bişeyler olmuştur diye tahmin ediyorum ay sonu bir çeyrek yaparım heralde
bildirimler ne zaman yapılacak
Kumbara güzel olunca daha h3v3sli olursun canim hayirli osunselam bayadır giremiyordum harika bir kumbaram oldu şirin babalı küçükken şirinlere inanırdım oduncugum almıs bir şirin baba bayıldım henuz içi boş ama olsun dolacakbu arada pazar gunu yola gidicem onun için bozuklukları tuvalet parası olarak saklıyorum gıder gtmez baslıcam paralarla doldurmaya
Ev hanımları tasarruf yontemiyle birikim yapabilir.ayin 15 bildirim gunu.kumbara sayimi varslm canım ne zamandır bakamadım...
bozuklukları atmaya devam ediyorumm. ama arada ihtiyac olunca hemen kumbaraya el atıyoruzzben ev hanımı olunca genelde eşimin bozukluklar oda hala sıgaraya devam ettiği için gidişat pek iç açıcı degil ama yinede devam ediyorumm...
Katil kuzum ayin 15 kumbaralari sayıp buraya yazicaz. Az olsada yazalım. Heves gelsin hepimizeben de size katılayım mıııı :) :) :)
Hayirli ve bereketli olsun.Ayin 15 iKumbara sayimi varmerhaba kızlar
kumbaramda 60-70 gibi bişeyler olmuştur diye tahmin ediyorum ay sonu bir çeyrek yaparım heralde
bildirimler ne zaman yapılacak
ayyy canım ya biz daha bi haftadır biriktiriyoruz ama olsun yazarım pazartesi günü :) yalnız ben sadece kırık dökük bozukları biriktiyorum öyle çok değill :)Katil kuzum ayin 15 kumbaralari sayıp buraya yazicaz. Az olsada yazalım. Heves gelsin hepimize
Ben de ortodontik tedavi için biriktiriyorumhedefim bu şu an
Birikimin azi olmaz devam et lutfenayyy canım ya biz daha bi haftadır biriktiriyoruz ama olsun yazarım pazartesi günü :) yalnız ben sadece kırık dökük bozukları biriktiyorum öyle çok değill :)
Ne güzel işte bi amacın olması.aynen canım bende ortodontık tedavı ıcın bırıktırmeye calısıyorum. Ciddi anlamda cok pahalı bı tedavı ama degerrrr <3 :)
Birikimin azi olmaz devam et lutfen
Evet duyanlar duymayanlara soylesinöyleyse pazartesii bildiriyoruzzz :)
tesekkur edrımK7
Kumbara güzel olunca daha h3v3sli olursun canim hayirli osun
Pazartesi sayim var :)tesekkur edrım
Ben hergun konuyu güncelliyorum kuzum. Damlaya damlaya göl olur sen devam et güzelim.benim pazartesi yatırımım sadece 10 tl :).az da olsa yatırım yatırımdır.konu hep aktif olsun en azından biraz birikim yapmayı hatırlarız.
Çok guzel bir hedef. aramiza hosgeldin :)hedefimide belirteyim hazirana kadar 7000 tl nakit olması .hadi bakalı hayırlısı bismillah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?