Canim josgeldin.sen başla kumbarana kaç para olduğunu yazarsın..pazartesi baslamayi unutursun belki15 de ilk sayım yapılıyor galiba o yüzden ben 15 den sonra başlayayım :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hedefimi değiştiriyorum çünkü yüksek miktarı buraya yazmak istemiyorum o borcuma gidecek nede olsa.memurum ama bildim bileli ayın 15 inde hiç harçlığım olmaz.Artık cüzdanımda hep harçlık olsun istiyorum.sanırım artık kendimi güvene almak olacak.ufak birikimlerimi yazacağım.Arkadaşlar ayrıca birbirimize nasıl birikim yaptığımızı anlatırsak belki bizede faydası olur.
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
yok yok unutmam :) olmadı bu yazıma cevap atarsın hatırlamış olurum :)Canim josgeldin.sen başla kumbarana kaç para olduğunu yazarsın..pazartesi baslamayi unutursun belki
Hayatta ihtiyaçlar hiç bitmiyor.tasarruf yöntemini kullanacagiz.benimde yüklü miktar borcum var. Çok uzdum kendimi ama çözum degil.harcamalari minimuma indirmeliyizhedefimi değiştiriyorum çünkü yüksek miktarı buraya yazmak istemiyorum o borcuma gidecek nede olsa.memurum ama bildim bileli ayın 15 inde hiç harçlığım olmaz.Artık cüzdanımda hep harçlık olsun istiyorum.sanırım artık kendimi güvene almak olacak.ufak birikimlerimi yazacağım.Arkadaşlar ayrıca birbirimize nasıl birikim yaptığımızı anlatırsak belki bizede faydası olur.
Peki hatirlatmis oluyorum. bu gunden itibaren sende kumbara yapip bize katilmalisin.Birikim ve tasarruf yontemlerini bizimle paylasmani istiyoruz ,)yok yok unutmam :) olmadı bu yazıma cevap atarsın hatırlamış olurum :)
Kumbara sayımı bu gün canım. Her ayın 15'i yaptık :)tabi ki ama kimse yazmamış bugün toplam birikenleri fln ??
ben bugün 4 tl atttım birazda kumbaram da var ( çok değil 20-30 bir şey ) 30 eylül de yazarım ne kadar olduğunu :)
- 23 Ekim 2009
- 329
- 197
- 323
- 40
- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 37
- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
kızlar, iki gündür yazamadım çünkü hem haftasonu eşimle vakit geçirdim giremedim hem de zaten bir tl bile girmedi kumabramıza :)
ayın 15 i yaklaştığından öyle züğürt bir hafta sonu geçirdik ki, ayın cumartesi günü düğünlerle nişanlarla geçti, pazar gününü de dışarı çıkamadık tüm gün super mario oynayarak geçirdikk
şimdi saydım ve 1 haftalık cici kumbaramızdan 25 tl 95 kuruş çıktı :) allah bereket versin :) bir haftadır eşimin cebinden çıkan bozuklukları atmasaydım bize 26 lirayı kim verecekti sanki :) ha kızlar bir de eşim düğünlerde para çevirmek için dolar yaptırıyor, mesela 10 dolar aldıysa beş daha bozdur ben de çevireyim diyorum 5 doları alıyorum 2 3 kez çevirip hoop kalanı kumbaraya :)
fark ettim de benim birikim anlayışım eşimi soymak üzerine galiba :)
ayın 15 i yaklaştığından öyle züğürt bir hafta sonu geçirdik ki, ayın cumartesi günü düğünlerle nişanlarla geçti, pazar gününü de dışarı çıkamadık tüm gün super mario oynayarak geçirdikk
şimdi saydım ve 1 haftalık cici kumbaramızdan 25 tl 95 kuruş çıktı :) allah bereket versin :) bir haftadır eşimin cebinden çıkan bozuklukları atmasaydım bize 26 lirayı kim verecekti sanki :) ha kızlar bir de eşim düğünlerde para çevirmek için dolar yaptırıyor, mesela 10 dolar aldıysa beş daha bozdur ben de çevireyim diyorum 5 doları alıyorum 2 3 kez çevirip hoop kalanı kumbaraya :)
fark ettim de benim birikim anlayışım eşimi soymak üzerine galiba :)
İlk konu sahibi olarak ben belirteyim 170 tl çıktı kumbaramdan :)
Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
bravooo kızlar sizlere, güle güle harcayın inşallah :)Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
iyiymiş ama ben 15 gün belirtsem ? borcum var da borcumu tamamlamak için birikim yapıyorum ?Kumbara sayımı bu gün canım. Her ayın 15'i yaptık :)
Olur canım. Sen nasıl istersen. İşallah bir an önce biter borçların :)iyiymiş ama ben 15 gün belirtsem ? borcum var da borcumu tamamlamak için birikim yapıyorum ?
günaydın kızlar
bende dün akşam saydım 115 tl çıktı
herkesin birikimi bereketli olsun
senin kumbarada gayet güzel birikmiş güle güle harca kuzum :)
Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
arada ses ver canım böle :) kumbaran bereketli olsun :)
KiLar bende varim bir yil once evlendik borcumuzu bu ay bitirdik kredi karti ne varsa heesi bitti kapandi. Simdi birikim zamani cynk bebegimiz olmuyo tup bebek asilama isteyecek doktor onun icinde para cok gidiyo onun icin basladim bu ay 3 ceyrek altin aldim attim koseye bana dua edin bebislerim olsun
Güzelim dualarımız seninle böle bebişin olsun işallah :)KiLar bende varim bir yil once evlendik borcumuzu bu ay bitirdik kredi karti ne varsa heesi bitti kapandi. Simdi birikim zamani cynk bebegimiz olmuyo tup bebek asilama isteyecek doktor onun icinde para cok gidiyo onun icin basladim bu ay 3 ceyrek altin aldim attim koseye bana dua edin bebislerim olsun
O zaman gelecek ayin 15 inde birikir :) sağlık olsun :)madem bugün söylicez, kumbarada birikmedi ama ay başında 2 gr almıştım onu söyliyim ben de.
kayınbabam ameliyat oldu ee ziyarete gelenler dolu, onlara yemek yapalım derken bu ay daha da koyamam kenara, elimdeki yetsin de