• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hedefimi değiştiriyorum çünkü yüksek miktarı buraya yazmak istemiyorum o borcuma gidecek nede olsa:KK43:.memurum ama bildim bileli ayın 15 inde hiç harçlığım olmaz.Artık cüzdanımda hep harçlık olsun istiyorum.sanırım artık kendimi güvene almak olacak.ufak birikimlerimi yazacağım.Arkadaşlar ayrıca birbirimize nasıl birikim yaptığımızı anlatırsak belki bizede faydası olur.:KK66:

hedefimi değiştiriyorum çünkü yüksek miktarı buraya yazmak istemiyorum o borcuma gidecek nede olsa:KK43:.memurum ama bildim bileli ayın 15 inde hiç harçlığım olmaz.Artık cüzdanımda hep harçlık olsun istiyorum.sanırım artık kendimi güvene almak olacak.ufak birikimlerimi yazacağım.Arkadaşlar ayrıca birbirimize nasıl birikim yaptığımızı anlatırsak belki bizede faydası olur.:KK66:
Hayatta ihtiyaçlar hiç bitmiyor.tasarruf yöntemini kullanacagiz.benimde yüklü miktar borcum var. Çok uzdum kendimi ama çözum degil.harcamalari minimuma indirmeliyiz ;)

tabi ki ama kimse yazmamış bugün toplam birikenleri fln ??
ben bugün 4 tl atttım birazda kumbaram da var ( çok değil 20-30 bir şey ) 30 eylül de yazarım ne kadar olduğunu :)

tabi ki ama kimse yazmamış bugün toplam birikenleri fln ??
ben bugün 4 tl atttım birazda kumbaram da var ( çok değil 20-30 bir şey ) 30 eylül de yazarım ne kadar olduğunu :)
Kumbara sayımı bu gün canım. Her ayın 15'i yaptık :)

kızlar, iki gündür yazamadım çünkü hem haftasonu eşimle vakit geçirdim giremedim hem de zaten bir tl bile girmedi kumabramıza :)

ayın 15 i yaklaştığından öyle züğürt bir hafta sonu geçirdik ki, ayın cumartesi günü düğünlerle nişanlarla geçti, pazar gününü de dışarı çıkamadık tüm gün super mario oynayarak geçirdikk :-):-):-):-):-):-):-)

şimdi saydım ve 1 haftalık cici kumbaramızdan 25 tl 95 kuruş çıktı :) allah bereket versin :) bir haftadır eşimin cebinden çıkan bozuklukları atmasaydım bize 26 lirayı kim verecekti sanki :) ha kızlar bir de eşim düğünlerde para çevirmek için dolar yaptırıyor, mesela 10 dolar aldıysa beş daha bozdur ben de çevireyim diyorum 5 doları alıyorum 2 3 kez çevirip hoop kalanı kumbaraya :)

fark ettim de benim birikim anlayışım eşimi soymak üzerine galiba :):KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
İlk konu sahibi olarak ben belirteyim 170 tl çıktı kumbaramdan :)
Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
bravooo kızlar sizlere, güle güle harcayın inşallah :):KK9::KK9::KK9::KK9:

• Beğen
Reactions: gve
KiLar bende varim bir yil once evlendik borcumuzu bu ay bitirdik kredi karti ne varsa heesi bitti kapandi. Simdi birikim zamani cynk bebegimiz olmuyo tup bebek asilama isteyecek doktor onun icinde para cok gidiyo onun icin basladim bu ay 3 ceyrek altin aldim attim koseye bana dua edin bebislerim olsun

KiLar bende varim bir yil once evlendik borcumuzu bu ay bitirdik kredi karti ne varsa heesi bitti kapandi. Simdi birikim zamani cynk bebegimiz olmuyo tup bebek asilama isteyecek doktor onun icinde para cok gidiyo onun icin basladim bu ay 3 ceyrek altin aldim attim koseye bana dua edin bebislerim olsun
Güzelim dualarımız seninle :KK46::KK46::KK46: böle bebişin olsun işallah :)

madem bugün söylicez, kumbarada birikmedi ama ay başında 2 gr almıştım onu söyliyim ben de.
kayınbabam ameliyat oldu ee ziyarete gelenler dolu, onlara yemek yapalım derken bu ay daha da koyamam kenara, elimdeki yetsin de o_O

madem bugün söylicez, kumbarada birikmedi ama ay başında 2 gr almıştım onu söyliyim ben de.
kayınbabam ameliyat oldu ee ziyarete gelenler dolu, onlara yemek yapalım derken bu ay daha da koyamam kenara, elimdeki yetsin de o_O
O zaman gelecek ayin 15 inde birikir :) sağlık olsun :)

Back