• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkür ederim bide elime geçseydi :KK71:
Aynnen cnm bende cok dkkt edetmbo seklde atarm bnde ayni fikirdeymisiz :)
öyle hiç denemedim ama söylüyorum o parayı günlük bana ver biriktiyim dedim. bırakmayı deniyor bi iki gün içmiyor sonra yine başlıyor inş. bırakır. bırakabilir bi umut var çünkü bi ara 7 ay içmedi tekrar başladı.
öyle hiç denemedim ama söylüyorum o parayı günlük bana ver biriktiyim dedim. bırakmayı deniyor bi iki gün içmiyor sonra yine başlıyor inş. bırakır. bırakabilir bi umut var çünkü bi ara 7 ay içmedi tekrar başladı.
kızlar aramızda kaçaklar var nasıl gidiyor kumbaralar :)

Kumbaramda su anda 15tlvar cnm ana harcanck biraz sanirim aksana kaynanamlara gitcz koyde olduklari icin
ekmek alioz 5 donuste koy arabasiyla gelcez 2kisi 7tl ona vercz belkide harcanmazda esim kirli cikidir biraz :)
eger onda yoksa mecbr kmbaradan alcz

az anneme çekseymişim 25 yaşında ev alırmışım :P şaka bi yana birikim çok önemli ev ekonomisini idare etmek mühim iş :) bende başladım başka bir topiktede yazmıştım her ay kocisimden 200 tl bi kenara atıyorum seneye tatil parası biriktiriyorum diyerek :) ben şuan okuduğum için anca harçlıklardan arttırıyorum oda gidiyo ıvır zıvır şeylere :(

Kumbaramda su anda 15tlvar cnm ana harcanck biraz sanirim aksana kaynanamlara gitcz koyde olduklari icin
ekmek alioz 5 donuste koy arabasiyla gelcez 2kisi 7tl ona vercz belkide harcanmazda esim kirli cikidir biraz :)
eger onda yoksa mecbr kmbaradan alcz
ah işte ihtiyaç olmasada kumbrayı açmasak baya biriktircezde. artık birikene kadar devam edicez :)

az anneme çekseymişim 25 yaşında ev alırmışım :p şaka bi yana birikim çok önemli ev ekonomisini idare etmek mühim iş :) bende başladım başka bir topiktede yazmıştım her ay kocisimden 200 tl bi kenara atıyorum seneye tatil parası biriktiriyorum diyerek :) ben şuan okuduğum için anca harçlıklardan arttırıyorum oda gidiyo ıvır zıvır şeylere :KK43:
okuyorsun ne güzel birikim sana zor olur evet :(

okuyorsun ne güzel birikim sana zor olur evet :KK43:
ama dediğin gibi 3-5 kuruşta olsa bi kenarda olması güven verir insana :) farketmeden ne ıvır zıvır şeylere para harcıyoruz of of :) o paraları atsak bi kenara her ay bi çeyrek parası çıkar :)

ama dediğin gibi 3-5 kuruşta olsa bi kenarda olması güven verir insana :) farketmeden ne ıvır zıvır şeylere para harcıyoruz of of :) o paraları atsak bi kenara her ay bi çeyrek parası çıkar :)
her ay bir çeyrek alırsak yılda 12 çeyrek ohhhhhh yandan yandan :KK54::KK54::KK54:

he

gizli iş yaptınız ondan sesiniz çıkmıyor yani :) :) o kadar biriktiyse ne mutlu ya :) benim ki yerinde sayıyor. dün eşim 5 dolar bahşiş almış onu attı :)
aslında birikmedi, elimdeki paradan önce onu aldım kalanıyla idare etmeye çalışıcam :KK66:

aslında birikmedi, elimdeki paradan önce onu aldım kalanıyla idare etmeye çalışıcam :KK66:
bende eşim iş değiştirince bi kaç gün para atamadım. dün param geldi bu ay çok şükür rahatladık. artık düzenli biriktirmeye başlıyorum.günlük 10 tl yemek parasını atacağım :)

bende eşim iş değiştirince bi kaç gün para atamadım. dün param geldi bu ay çok şükür rahatladık. artık düzenli biriktirmeye başlıyorum.günlük 10 tl yemek parasını atacağım :)
ben de işe gelirken kahvaltılık bişeyler alıyodum sandviç falan ee her gün 5 tl, gerek yok artık evden sandviç yapıp getiricem .
yarından itibaren her gün 5 tl benden:)

ben de işe gelirken kahvaltılık bişeyler alıyodum sandviç falan ee her gün 5 tl, gerek yok artık evden sandviç yapıp getiricem .
yarından itibaren her gün 5 tl benden:)
ya sorma sütlükave 5 tl ye çok pahalı. Ekmek arasına beyaz peynir marul domates salatalık vs koy hem çok sağlıklı hem maliyeti ucuz. bir bir ayda ortalama 150 lira para gider dışardan alırsan. o paraya neler alınır neler :) gider kışlık bot alırım bea :KK71::KK71::KK19:

ya sorma sütlükave 5 tl ye çok pahalı. Ekmek arasına beyaz peynir marul domates salatalık vs koy hem çok sağlıklı hem maliyeti ucuz. bir bir ayda ortalama 150 lira para gider dışardan alırsan. o paraya neler alınır neler :) gider kışlık bot alırım bea :KK71::KK71::KK19:
satın aldığım da ondan farksız hatta az bıle malzemelerı, kesınlıkle artık sandviç yapıyorum kendım. bot fıkrı de supermıs

selam bayadır giremiyordum harika bir kumbaram oldu şirin babalı küçükken şirinlere inanırdım oduncugum almıs bir şirin baba bayıldım henuz içi boş ama olsun dolacak :D bu arada pazar gunu yola gidicem onun için bozuklukları tuvalet parası olarak saklıyorum gıder gtmez baslıcam paralarla doldurmaya

• Beğen
Reactions: gve
merhaba kızlar
kumbaramda 60-70 gibi bişeyler olmuştur diye tahmin ediyorum ay sonu bir çeyrek yaparım heralde
bildirimler ne zaman yapılacak

• Beğen
slm canım ne zamandır bakamadım...
bozuklukları atmaya devam ediyorumm. ama arada ihtiyac olunca hemen kumbaraya el atıyoruzz :KK61::KK61: ben ev hanımı olunca genelde eşimin bozukluklar oda hala sıgaraya devam ettiği için gidişat pek iç açıcı degil ama yinede devam ediyorumm...

• Beğen
Back