tesekkür ederim bide elime geçseydi
Aynnen cnm bende cok dkkt edetmbo seklde atarm bnde ayni fikirdeymisiz :)
öyle hiç denemedim ama söylüyorum o parayı günlük bana ver biriktiyim dedim. bırakmayı deniyor bi iki gün içmiyor sonra yine başlıyor inş. bırakır. bırakabilir bi umut var çünkü bi ara 7 ay içmedi tekrar başladı.
kızlar aramızda kaçaklar var nasıl gidiyor kumbaralar :)öyle hiç denemedim ama söylüyorum o parayı günlük bana ver biriktiyim dedim. bırakmayı deniyor bi iki gün içmiyor sonra yine başlıyor inş. bırakır. bırakabilir bi umut var çünkü bi ara 7 ay içmedi tekrar başladı.
kızlar aramızda kaçaklar var nasıl gidiyor kumbaralar :)
ah işte ihtiyaç olmasada kumbrayı açmasak baya biriktircezde. artık birikene kadar devam edicez :)Kumbaramda su anda 15tlvar cnm ana harcanck biraz sanirim aksana kaynanamlara gitcz koyde olduklari icin
ekmek alioz 5 donuste koy arabasiyla gelcez 2kisi 7tl ona vercz belkide harcanmazda esim kirli cikidir biraz :)
eger onda yoksa mecbr kmbaradan alcz
okuyorsun ne güzel birikim sana zor olur evetaz anneme çekseymişim 25 yaşında ev alırmışımşaka bi yana birikim çok önemli ev ekonomisini idare etmek mühim iş :) bende başladım başka bir topiktede yazmıştım her ay kocisimden 200 tl bi kenara atıyorum seneye tatil parası biriktiriyorum diyerek :) ben şuan okuduğum için anca harçlıklardan arttırıyorum oda gidiyo ıvır zıvır şeylere
kumbara nasıl gidiyor canım :)slm kızlar topik hayırlı olsun
bende pazar günü başladım birikime kumbaram küçüktü bende bebeğimin mama kutusunu kumbara yaptım 1 ay hiç açmıcam bakalım ne kadar birikicek
ama dediğin gibi 3-5 kuruşta olsa bi kenarda olması güven verir insana :) farketmeden ne ıvır zıvır şeylere para harcıyoruz of of :) o paraları atsak bi kenara her ay bi çeyrek parası çıkar :)okuyorsun ne güzel birikim sana zor olur evet
her ay bir çeyrek alırsak yılda 12 çeyrek ohhhhhh yandan yandanama dediğin gibi 3-5 kuruşta olsa bi kenarda olması güven verir insana :) farketmeden ne ıvır zıvır şeylere para harcıyoruz of of :) o paraları atsak bi kenara her ay bi çeyrek parası çıkar :)
ama dediğin gibi 3-5 kuruşta olsa bi kenarda olması güven verir insana :) farketmeden ne ıvır zıvır şeylere para harcıyoruz of of :) o paraları atsak bi kenara her ay bi çeyrek parası çıkar :)
Benim okul daha başlamadiğini için birikim yapamıyorum çünkü hep evdeyim :)kumbaralar nasıl gidiyor kızlar :)
Üniversite mi ?Benim okul daha başlamadiğini için birikim yapamıyorum çünkü hep evdeyim :)
aslında birikmedi, elimdeki paradan önce onu aldım kalanıyla idare etmeye çalışıcamhe
gizli iş yaptınız ondan sesiniz çıkmıyor yani :) :) o kadar biriktiyse ne mutlu ya :) benim ki yerinde sayıyor. dün eşim 5 dolar bahşiş almış onu attı :)
bende eşim iş değiştirince bi kaç gün para atamadım. dün param geldi bu ay çok şükür rahatladık. artık düzenli biriktirmeye başlıyorum.günlük 10 tl yemek parasını atacağım :)aslında birikmedi, elimdeki paradan önce onu aldım kalanıyla idare etmeye çalışıcam
ben de işe gelirken kahvaltılık bişeyler alıyodum sandviç falan ee her gün 5 tl, gerek yok artık evden sandviç yapıp getiricem .bende eşim iş değiştirince bi kaç gün para atamadım. dün param geldi bu ay çok şükür rahatladık. artık düzenli biriktirmeye başlıyorum.günlük 10 tl yemek parasını atacağım :)
ya sorma sütlükave 5 tl ye çok pahalı. Ekmek arasına beyaz peynir marul domates salatalık vs koy hem çok sağlıklı hem maliyeti ucuz. bir bir ayda ortalama 150 lira para gider dışardan alırsan. o paraya neler alınır neler :) gider kışlık bot alırım beaben de işe gelirken kahvaltılık bişeyler alıyodum sandviç falan ee her gün 5 tl, gerek yok artık evden sandviç yapıp getiricem .
yarından itibaren her gün 5 tl benden:)
satın aldığım da ondan farksız hatta az bıle malzemelerı, kesınlıkle artık sandviç yapıyorum kendım. bot fıkrı de supermısya sorma sütlükave 5 tl ye çok pahalı. Ekmek arasına beyaz peynir marul domates salatalık vs koy hem çok sağlıklı hem maliyeti ucuz. bir bir ayda ortalama 150 lira para gider dışardan alırsan. o paraya neler alınır neler :) gider kışlık bot alırım bea
Tabii katiliyorum sana. guzel bit bot alalım biz o paraya :)satın aldığım da ondan farksız hatta az bıle malzemelerı, kesınlıkle artık sandviç yapıyorum kendım. bot fıkrı de supermıs
selam bayadır giremiyordum harika bir kumbaram oldu şirin babalı küçükken şirinlere inanırdım oduncugum almıs bir şirin baba bayıldım henuz içi boş ama olsun dolacakkızlar aramızda kaçaklar var nasıl gidiyor kumbaralar :)
slm canım ne zamandır bakamadım...kızlar aramızda kaçaklar var nasıl gidiyor kumbaralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?