Canim josgeldin.sen başla kumbarana kaç para olduğunu yazarsın..pazartesi baslamayi unutursun belki15 de ilk sayım yapılıyor galiba o yüzden ben 15 den sonra başlayayım :)
yok yok unutmam :) olmadı bu yazıma cevap atarsın hatırlamış olurum :)Canim josgeldin.sen başla kumbarana kaç para olduğunu yazarsın..pazartesi baslamayi unutursun belki
Hayatta ihtiyaçlar hiç bitmiyor.tasarruf yöntemini kullanacagiz.benimde yüklü miktar borcum var. Çok uzdum kendimi ama çözum degil.harcamalari minimuma indirmeliyizhedefimi değiştiriyorum çünkü yüksek miktarı buraya yazmak istemiyorum o borcuma gidecek nede olsa.memurum ama bildim bileli ayın 15 inde hiç harçlığım olmaz.Artık cüzdanımda hep harçlık olsun istiyorum.sanırım artık kendimi güvene almak olacak.ufak birikimlerimi yazacağım.Arkadaşlar ayrıca birbirimize nasıl birikim yaptığımızı anlatırsak belki bizede faydası olur.
Peki hatirlatmis oluyorum. bu gunden itibaren sende kumbara yapip bize katilmalisin.Birikim ve tasarruf yontemlerini bizimle paylasmani istiyoruz ,)yok yok unutmam :) olmadı bu yazıma cevap atarsın hatırlamış olurum :)
Kumbara sayımı bu gün canım. Her ayın 15'i yaptık :)tabi ki ama kimse yazmamış bugün toplam birikenleri fln ??
ben bugün 4 tl atttım birazda kumbaram da var ( çok değil 20-30 bir şey ) 30 eylül de yazarım ne kadar olduğunu :)
İlk konu sahibi olarak ben belirteyim 170 tl çıktı kumbaramdan :)
Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
bravooo kızlar sizlere, güle güle harcayın inşallah :)Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
iyiymiş ama ben 15 gün belirtsem ? borcum var da borcumu tamamlamak için birikim yapıyorum ?Kumbara sayımı bu gün canım. Her ayın 15'i yaptık :)
Olur canım. Sen nasıl istersen. İşallah bir an önce biter borçların :)iyiymiş ama ben 15 gün belirtsem ? borcum var da borcumu tamamlamak için birikim yapıyorum ?
günaydın kızlar
bende dün akşam saydım 115 tl çıktı
herkesin birikimi bereketli olsun
Ben sizi sessisce takip edenlerdenim.kumbaram 3haftalik 51tl.
Güzelim dualarımız seninleKiLar bende varim bir yil once evlendik borcumuzu bu ay bitirdik kredi karti ne varsa heesi bitti kapandi. Simdi birikim zamani cynk bebegimiz olmuyo tup bebek asilama isteyecek doktor onun icinde para cok gidiyo onun icin basladim bu ay 3 ceyrek altin aldim attim koseye bana dua edin bebislerim olsun
O zaman gelecek ayin 15 inde birikir :) sağlık olsun :)madem bugün söylicez, kumbarada birikmedi ama ay başında 2 gr almıştım onu söyliyim ben de.
kayınbabam ameliyat oldu ee ziyarete gelenler dolu, onlara yemek yapalım derken bu ay daha da koyamam kenara, elimdeki yetsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?