O borçlar yokmu o borçlar umutlar gelecek aya kaldıben bugün başladım bu ay borçlarımdan dolayı sadece 10 tl atıyorum başkada atamam zaten:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL
- Konu Sahibi gve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Evet üniversite :)Üniversite mi ?
Bozukluklarım 60 tl olmuştu kumbaramda. Ne zamandır atmıyordum bugün 10 lira attım :)
Borcun az olması iyi tabi :)bugün 10,05 lira attım ( beş kuruşum da var ) bugün bereketli geçti
not = çok teşekkür ederim :) borç dediysem çok ağır değil :)
ohhhh çokkk iyi olmuş :)Evet üniversite :)
Bozukluklarım 60 tl olmuştu kumbaramda. Ne zamandır atmıyordum bugün 10 lira attım :)
Hayırlı olsun kumbaran canım :) bereketli olsun :)benmde borçlarım var eşimin haberi yok hemide
ama gene de kumbr YPTIM bozuklukları atıyorum masa sandalye almayı düşünüyorum eve hadi bakalım
0,70 kuruş attım işler kesat :)
sen o kadar atmışsın yine onu atamayanlarda var baş harfi ben :)
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
ben çok kötü bir şey yaptım o da 6 lira aldım biriktirdiğim paradansen o kadar atmışsın yine onu atamayanlarda var baş harfi ben :)
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
hoş geldin :) ben de dün 0.50 krş attım :)Merhaba kızlar benim de kumbaran var ben her ayın sonunda sayıp onu kenara ayırıyordum. Beni de alırmısınız aranıza. Ayın 15 inde bildirim yapıyoruz galiba. Ben kumbaradaki paralarla çeyrek alacağım. Yani tamamen birikim amaçlı.
selam kızlar
konunuzu yeni gördüm çok güzel bir konu cidden
biz geçen yıl yapmıştık bu biriktirme işini bir yılda 1000 lira kadar biriktirmiştim ben hatta ama sora bıraktım
şimdi sizinle yeniden başlamak isterim
çok ufak miktarlarda olsa inanın azmedince birikiyor
istediğimiz kadar kumbaraya atmak serbestmi acaba
biz geçen yıl yapmıştık bu biriktirme işini bir yılda 1000 lira kadar biriktirmiştim ben hatta ama sora bıraktım
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Çok teşekkür ederim. Hoşbulduk. Dün 3.5 tl attım kumbarayahoş geldin :) ben de dün 0.50 krş attım :)
insan vicdan azabı çekiyor biliyorum onuben çok kötü bir şey yaptım o da 6 lira aldım biriktirdiğim paradan
tabiki istediğin kadar atabilirsin fakat amaç tasarruf tabi berekeli olsun kumbaraınız:) aramıza hoşgeldiniz. ayın 15 inde sayım var.... :)selam kızlar
devam kızlarrrr :)Çok teşekkür ederim. Hoşbulduk. Dün 3.5 tl attım kumbaraya
bende pazar günü 8 lira aldım kumbaradanben çok kötü bir şey yaptım o da 6 lira aldım biriktirdiğim paradan
sabah 0,25 kuruş attım akşam ekmek almadan artmıştı
şu sıralar pek atamıyom unutuyorum artı param yokki
canım hoşgeldin aramıza :) ayın 15 bildirip yaparsınız :)Merhaba kızlar benim de kumbaran var ben her ayın sonunda sayıp onu kenara ayırıyordum. Beni de alırmısınız aranıza. Ayın 15 inde bildirim yapıyoruz galiba. Ben kumbaradaki paralarla çeyrek alacağım. Yani tamamen birikim amaçlı.