• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm bende Varim . :)
İyi birikim yapiyorum son zamanlarda cokda keyif aliyorum.
Ben en çok bir komsumdan etkilenmiştir. Kendisi yaşça benden büyük ve tecrübeli bir ev hanimi. Büyük kizi anasinifina giderken baslamis birikim yapmaya gun paralarini, alisveris paralarindan artirdiklarini hep dolar altin yapmis eoeyce biriktirmis yani ve gecen yil kizi uniye basladi. Fatma ablada bütün birikimlerini döküp ortaya krizinin üni kazandibi yer dizinden ev aldi. Hem yaturum yaptı yazlik sahibi oldu hem de kizi klradan kurtuldu. hep ornek alirim kendisini insallah bende oyle olurum simdilik bankada 68 gr altinim ve 100 dolarim var bende kendi evimi kendi cabalarimla almak istiyorum

Ben her ay maasimi alinca aliyorum gr altin. Bankada hesabim var maaş yatinca aliyorum hmn sonra kalan parayla geciniyorum . 2000 maaş aliyorum ve farzediyorumki 1000 TL aliyorum kalanini atiyorum. Yoksa heps harcanip gidior

Ben her ay maasimi alinca aliyorum gr altin. Bankada hesabim var maaş yatinca aliyorum hmn sonra kalan parayla geciniyorum . 2000 maaş aliyorum ve farzediyorumki 1000 TL aliyorum kalanini atiyorum. Yoksa heps harcanip gidior
Allah bereket versin.

Para biriktirme konusunda bende iyi sayilirim bundan sonra bende aranizdayim bu ayki hedefim 2 gr altin almak ;) birbirimizi gaza getirelim ;)

Slm bende Varim . :)
İyi birikim yapiyorum son zamanlarda cokda keyif aliyorum.
Ben en çok bir komsumdan etkilenmiştir. Kendisi yaşça benden büyük ve tecrübeli bir ev hanimi. Büyük kizi anasinifina giderken baslamis birikim yapmaya gun paralarini, alisveris paralarindan artirdiklarini hep dolar altin yapmis eoeyce biriktirmis yani ve gecen yil kizi uniye basladi. Fatma ablada bütün birikimlerini döküp ortaya krizinin üni kazandibi yer dizinden ev aldi. Hem yaturum yaptı yazlik sahibi oldu hem de kizi klradan kurtuldu. hep ornek alirim kendisini insallah bende oyle olurum simdilik bankada 68 gr altinim ve 100 dolarim var bende kendi evimi kendi cabalarimla almak istiyorum
Benim de evim yok umarım olmayan herkeze allah nasip etsin :)

hosbulduk canim nasil gidiyor birikim ben kizimin kumbarasibi bosaltmistim yeni 350 tl gibi birsey cikti maasallah artik onun kumbarasina el koydum zaten birikimlerimde onun icin :KK66:
Benim bu aralar maddi sıkıntım var kuzum.kumbaraya 10 gun para atamiycam. Ama maaş yatinca 50 lira atcam. Sen baya biriktirmissin maşallah :) bebesi benim yerime öp kuzum.

merhaba tekrardan birikime başladım ama daha bir kumbara oluşturamadım kendime uni. için yer degıstrecem kendı evıme gdınce kumbaraya gecıcem ınsallah :KK48: bu arada kumbaramı da sevgilime aldırayım diyorum :KK74: benım bırıkımım onun bırıkımı sonucta hem benı motıve eder bırıkımımı ıkımız ıcın harcayacagımdan :KK74:

Arkadaşlar merhaba ben de varım aranızda yaptıklarımı söyleyim siz de eklemeler yapıp tavsiye verin

1-100tllik güne girmek (gelecek ay son daha sonrası için 250 yapalım istiyoruz)

2-Her ay altın hesabına maaşımdan belli bir kısmın aktarılması

3-Gelen ve gidenlerimi hep yazmam onun için excel de tablolarım var

4-Kumbaram var tüm bozuklukları içine atmam (özellikle eşim eve girince cebini boşaltır ben de hemen alırım bozuklukları:)

Benimkiler bu kadar sizlerden de tavsiye bekliyorum:)

merhaba tekrardan birikime başladım ama daha bir kumbara oluşturamadım kendime uni. için yer degıstrecem kendı evıme gdınce kumbaraya gecıcem ınsallah :KK48: bu arada kumbaramı da sevgilime aldırayım diyorum :KK74: benım bırıkımım onun bırıkımı sonucta hem benı motıve eder bırıkımımı ıkımız ıcın harcayacagımdan :KK74:
Kumbaraniz hayirli olsun ;)

Arkadaşlar merhaba ben de varım aranızda yaptıklarımı söyleyim siz de eklemeler yapıp tavsiye verin

1-100tllik güne girmek (gelecek ay son daha sonrası için 250 yapalım istiyoruz)

2-Her ay altın hesabına maaşımdan belli bir kısmın aktarılması

3-Gelen ve gidenlerimi hep yazmam onun için excel de tablolarım var

4-Kumbaram var tüm bozuklukları içine atmam (özellikle eşim eve girince cebini boşaltır ben de hemen alırım bozuklukları:)

Benimkiler bu kadar sizlerden de tavsiye bekliyorum:)
Aklımıza geldikçe alinti ile cevaplariz kuzum.

merhabalar;
iyi hafta sonları hanımlar..
Ben bugün hiç dışarı çıkmadım, biliyorum çıkınca para harcıyacaktım.. kendime excellden çizelge hazırladım bu ay ekstrem bir durum olmazsa artırım yapabileceğim :))

merhabalar;
iyi hafta sonları hanımlar..
Ben bugün hiç dışarı çıkmadım, biliyorum çıkınca para harcıyacaktım.. kendime excellden çizelge hazırladım bu ay ekstrem bir durum olmazsa artırım yapabileceğim :))
İyi yapmışsın canım gider gelirden fazla olunca birikim olmuyor :)

Back