- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
olur olur :) :) aceleye gelmesin bu işler şöyle zengin birini bul ohhhh
daha yaşın da normal şaka bi yana hayırlı olsun da kendin gibi güzel kalpli biri çıkar inş karşına
tamamdır :)hoşgeldin aramıza.Yılbaşında kumbarayı açıp bildirim yaparsın o zaman konunun ilk sayfasında liste yapıp adını eklerim :)
olsun.yaptigimiz tassrrufu aticaz zaten kumbaraya :)Bugünde 8.5 lira anca atabildim.çok yavaş ilerliyorum sanki ben yaa..:-(
bende alcam cnm ben tosto çok severim hemde evdekiekmekler çöpe gtmekten kurtulur işe gelirken yaparım para da harcamam :):)bugün para atacağıma harcadım :) kumbaramdan almadım ama bu gidişle alırım gibi. a101e tost makinesi gelmiş onu aldım.ne zamandır istiyordum. tek başıma olduğum için çok fazla yemek yapmıyorum :) iyi oldu yani.
baharcım günaydın.Tost makinasını bende çeyizime almıştım aynısı.İnan ki çok güzel ısıTıyor.Çok memnunum.7 aydır kullanıyorum.Krep bile onda yapıyorum.Biraz küçük ama bize yetiyor. Ezgicik te zaten birazdan fikrini paylaşır. güzel mutlu günlerde kullan :)bende alcam cnm ben tosto çok severim hemde evdekiekmekler çöpe gtmekten kurtulur işe gelirken yaparım para da harcamam :):)
nasıl güzel ısıtıyor mu denedin mi hiç
tşkler cnm bana da yeter arada ekmek kızarttırım bide tost için ohhh yarın gidip alayım bari bende nasıl ols ammaşlarda yattıbaharcım günaydın.Tost makinasını bende çeyizime almıştım aynısı.İnan ki çok güzel ısıTıyor.Çok memnunum.7 aydır kullanıyorum.Krep bile onda yapıyorum.Biraz küçük ama bize yetiyor. Ezgicik te zaten birazdan fikrini paylaşır. güzel mutlu günlerde kullan :)
yanlız A101 de kalmaz ki. Müsait olduğunda bugün almaya çalış.Benim burda iş yerimin hemen dibinde A101 var öğlene kadar alıp bitiryorlar. Tabi sizin orda nasıl olur bilemem. :)tşkler cnm bana da yeter arada ekmek kızarttırım bide tost için ohhh yarın gidip alayım bari bende nasıl ols ammaşlarda yattı
yok cnm burda kalır ya çok gitmiyo iki tane yakın a 101 var birinde yoksa birinde vardır keisn ama kesin alayım bu sefer unutmamam lazımyanlız A101 de kalmaz ki. Müsait olduğunda bugün almaya çalış.Benim burda iş yerimin hemen dibinde A101 var öğlene kadar alıp bitiryorlar. Tabi sizin orda nasıl olur bilemem. :)
ah canım ya ne Allah yardımcın olsun işallah. çokkk zor ya. Bizimde yılbaşında ihale bitiyor işsiz kalma ihtimalim var.Bu kış ayında nasıl yaprım nasıl iş bulurum bilmiyorum. 2000 tl aylık ödemem var. Allah yardım etsin işallah.günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar
bugün canım sıkkın
eşimle belediyede çalışıyorum
bu ay ihale yenileme ayı ve bu yönetim maaşlarımızı düşürüyor bnm 400 tl eşimin 300 tl bu demek oluyor 700 tl birden
ve bu bir kredimizin tamamı demek
hayır zam yapmayın ama en azından düşürmeyinde
yeni evliyiz borçlarımız var ev kira kızım var okula gidiyor napacaz bilmiyorum
kendileri parayı cukka yapıyor asıl işi yapan bizleriz ne desek boş ALLAH ıslah etsin
kumbaraya hevesim kalmadı artık 1 tl 5 tl nere kurtaracak bizi artık....
ve 3 sene bu durum tamam işimiz 3 sene garanti ama maaş düşüklüğü çok vurcak bizi
en az 5 sene öncesnn maaşı bu 5 sene önceyle şimdi bir mi altın et tuz su
neyse yazmayım daha da sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?