bende alcam cnm ben tosto çok severim hemde evdekiekmekler çöpe gtmekten kurtulur işe gelirken yaparım para da harcamam :):)
nasıl güzel ısıtıyor mu denedin mi hiç
yanlız A101 de kalmaz ki. Müsait olduğunda bugün almaya çalış.Benim burda iş yerimin hemen dibinde A101 var öğlene kadar alıp bitiryorlar. Tabi sizin orda nasıl olur bilemem. :)
fişte bırakmak benim işim :) :)dün hemen denedim. gayet güzel ısıttı. düğmesi yok fişe takınca çalışıyor, fişte bırakmadığımız sürece sorun yok :)
fişte bırakmak benim işim :) :)
önceden bi ütüm vardı iki kere fişte bırakmışım bide ucuz bişide allah tan ev yanmamış kireçlenmişti çöp oldu
şimdi yeni aldım pahalı onu da unutmuşum geçenlerde allahtan otomatik kendinikapatmış
ben biraz unutkanım bide sabah unutuyom akşam görüyorum yani
eheheh o zaman a101de inş kalmamıştır makineden :) yoksa sana zararı dokunur
kızlar konuşmaların hepsini okudum.Ve gerçekten sizinle aynı fükirdeyim.Asgari ücretli çalışan insanlardan devlet 50 tl gelir vergisi kesecekmiş. Bende bağlı olduğum firma tarafından maaşımın asgari kısmını bankadan aldığım için benide etkiliyor.Geri kalan kısmı elden alıyorum.Emekli olduğumda az maaş alacağım ve tazminatımı az alacağım. Ben bu hak hukuk meseleleri açılınca kendimi kaybediyorum.Nereye bakarsan haksızlık. Ya millet açççç halk aççççç. Devlet gayet tok.... Büyük balık küçük balığı yutuyorrr bu böle.Öteki tarafta alacağımız o kadar çok ki.....
kızlar konuşmaların hepsini okudum.Ve gerçekten sizinle aynı fükirdeyim.Asgari ücretli çalışan insanlardan devlet 50 tl gelir vergisi kesecekmiş. Bende bağlı olduğum firma tarafından maaşımın asgari kısmını bankadan aldığım için benide etkiliyor.Geri kalan kısmı elden alıyorum.Emekli olduğumda az maaş alacağım ve tazminatımı az alacağım. Ben bu hak hukuk meseleleri açılınca kendimi kaybediyorum.Nereye bakarsan haksızlık. Ya millet açççç halk aççççç. Devlet gayet tok.... Büyük balık küçük balığı yutuyorrr bu böle.Öteki tarafta alacağımız o kadar çok ki.....
hadi kafamızı dağıtalım.Benim bir sorunum var kızlar. Hergün duş almak.. Hergün banyo yapmassam kendimi çok kötü hissediyorum.hergün saç yıkıyorum ya saçlarım kuruyor kabarıyor. Ama kendimi tutamıyorum. Yıkamassam çok kirli hissediyorum saçlarımı kendimi çok çirkin hissediyorum. Hergün duş alırken üşütücem hasta olucam. çok Su harcıyorum. her yıkamada iki kez Şampuanlıyorum. Tek seferde temizlenmiyor gibi geliyor. Sanki kirlenmesine fırsat kalıyoda Töbe töbe yaBir şampuan bir hafta gidiyor Birde sonuçta saçım uzun ve kurutma uzun sürüyor elektirk parası saçın kurumasıda cabası...Engel olamıyorum kendime
geçenlerde eşimi beklemek için bir avm ye girmiş dolaşıyordum.Orada bir butiğe girdim Şu topuz kabarık dursun diye saça takılan yuvarlak bir ürün var.Fyatını sordum 20 tl dedi. Almadım. Burada yine birmilyoncu gezerken rastladım aynı ürüne ve fiyatı 3,5 tl di. aradaki fark 16.5 tl yede orada banyom için kalpli dekoratif 3 katlı raf aldım.İşte tasarruf diye buna derim :)
hadi kafamızı dağıtalım.Benim bir sorunum var kızlar. Hergün duş almak.. Hergün banyo yapmassam kendimi çok kötü hissediyorum.hergün saç yıkıyorum ya saçlarım kuruyor kabarıyor. Ama kendimi tutamıyorum. Yıkamassam çok kirli hissediyorum saçlarımı kendimi çok çirkin hissediyorum. Hergün duş alırken üşütücem hasta olucam. çok Su harcıyorum. her yıkamada iki kez Şampuanlıyorum. Tek seferde temizlenmiyor gibi geliyor. Sanki kirlenmesine fırsat kalıyoda Töbe töbe yaBir şampuan bir hafta gidiyor Birde sonuçta saçım uzun ve kurutma uzun sürüyor elektirk parası saçın kurumasıda cabası...Engel olamıyorum kendime
ben de üniversitede 4 yıl her gün duşa girdim abartısız. haftasonu bile aksatmadım. saçlarım yıprandı ve sabah yıkayınca(2.öğretimdim) akşama yağlanıyordu. doktor dengesini bozmuşsun dedi. saç yağ üretmeye kendini mecbur hissediyor dedi. geçenyıl evdeydm kpssye hazırlanıyordum. 2 günde bazen 3 günde bir yıkadım. düzeldi saçlarım. kendimi kirli hissetmeme rağmen öyle yaptım. şimdi 2 günde bir giriyorum duşa. bazen hergün giriyorum saçıma su tutmuyorum sadece vücuduma döküyorum. kendisi alıştırmalısın. zamanla psikolojik olarak da alışacaksın :)
canım, merhaba. evet bu yuvarlak şey gerçekten çok hoş duruyor. sen fiyatını yazınca şok oldum..
ama onun da bir kolayını bulan canım arkadaşım var.. Nasıl mı? benim arkadaşım diz altı çoraplarını topuğu ,parmağı kaçanı atmıyor. kendisi çok kullanıyor o tür çorapları.. parmak kısımlarını kesip üst üste en az bi 20 tane vardı galiba o nu yapmıştı.. ortası boş ve yuvarlak.. sıfır maliyetle çok güzel topuzlar yapabiliyor
canım benimde saçlarım belime kadardı ve cabuk yağlanıyordu. hem yıkaması durulaması taraması kurutması epey bir vaktimi alıyordu.. su anda saçlarımı omuzlarıma yeni yeni değiyor. 2 günde bir yıkanıyorum. o kadar rahat ki
ama uzun saçın güzelliğini hiçbirşeye değişmem
kendimi biraz kasıcam ve yıkamaya çalışacağım :) umarım başarırım :)
dün fotoğrafını paylaşacaktım ama hata verdi. Aslında evet evde de yapalabilir. Ben almış bulundum :)
benimde saçlarım kopça hizasının biraz altında. Kendimi tuatabilirsem ki işallah kendi yağıyla beslensin. Belime insin istiyorum. Zaten 1 yıldır boyada kullanmıyorum. kendini toparlasın saçlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?