• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iki gündür okulun yemekhanesinde yemek yiyorum. 4 çeşit yemek ve salata bardan istediğin salata 4 tl. Nakit ödeme yok. Kartla ödemek gerekiyor. Nakit para harcamadığım için kumbaraya para gitmedi iki gündür

• Beğen
Reactions: gve
Beni de ekler misiniz? 10 gündür nerede bozukluk var atıyorum kavanoz içine. Eşimden de bozukluklarını haraçkesiyorum her akşam. Şu anda 29 Tl var :)

Beni de ekler misiniz? 10 gündür nerede bozukluk var atıyorum kavanoz içine. Eşimden de bozukluklarını haraçkesiyorum her akşam. Şu anda 29 Tl var :)
hoşgeldin aramıza.Yılbaşında kumbarayı açıp bildirim yaparsın o zaman konunun ilk sayfasında liste yapıp adını eklerim :)

kızlar sizinlede paylaşayım eve evet dedim bende 85 m2 biraz salonunda çaplık da var ama olsun 10 sene kredi ödeyeceğime 5 sene öderim 5. ayda başlayacak mütahid 6 ayda teslim edecek 1 sene sonra evimiz olcak hayırlısı ile inşaşallh tabi mütaht dediğimiz parayı kabul ederse 68000 :) :) dua edin etsn

kızlar sizinlede paylaşayım eve evet dedim bende 85 m2 biraz salonunda çaplık da var ama olsun 10 sene kredi ödeyeceğime 5 sene öderim 5. ayda başlayacak mütahid 6 ayda teslim edecek 1 sene sonra evimiz olcak hayırlısı ile inşaşallh tabi mütaht dediğimiz parayı kabul ederse 68000 :) :) dua edin etsn

hayrlı olsun canım inşallah her şey dilediğince olur. ev için biraz küçük demiştim ama yanlış anlamadıysam henüz çocuğunuz yok. olduğu zaman da yeter.ileride değerlenebilir bile. 68 bin gayet iyi :)

hayrlı olsun canım inşallah her şey dilediğince olur. ev için biraz küçük demiştim ama yanlış anlamadıysam henüz çocuğunuz yok. olduğu zaman da yeter.ileride değerlenebilir bile. 68 bin gayet iyi :)
saol tatlıım yanlış anlamışın çocuğum var 20 aylık bir kızım var :) :) annem bakıyor saolsun her akşam alıyorum sabah bırakıyorum

Back