• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olur olur :) :) aceleye gelmesin bu işler şöyle zengin birini bul ohhhh:KK45:
daha yaşın da normal şaka bi yana hayırlı olsun da kendin gibi güzel kalpli biri çıkar inş karşına :KK15:

çok teşekkür ederim canım inşallah :) aslında hayatımın aşkıyla artık karşılaşsak iyi olur. anca kaynaşırız ehehe :D

Oğlanın kitap dolabının içinde 10 Kuruş buldum. Cüzdanımdaki 2 tl ile beraber bugün kumbaraya tam 2.10 tl gider...:KK73::KK73::KK73:

bugün para atacağıma harcadım :) kumbaramdan almadım ama bu gidişle alırım gibi. a101e tost makinesi gelmiş onu aldım.ne zamandır istiyordum. tek başıma olduğum için çok fazla yemek yapmıyorum :) iyi oldu yani.

Bugun benden kumbaramam taam tamınaaa 1.85 tl....
ALLAH BEREKET VERSİİİİN.....

Kozlarrr bn yılbasında dogurmuş olucam ya nasipse... Anaaaaam .. Daha yeni farkettim.. Hamilelik takvimim 3 ocak dıyo ama 28 aralık aslında ... Annamm annam

bugün para atacağıma harcadım :) kumbaramdan almadım ama bu gidişle alırım gibi. a101e tost makinesi gelmiş onu aldım.ne zamandır istiyordum. tek başıma olduğum için çok fazla yemek yapmıyorum :) iyi oldu yani.
bende alcam cnm ben tosto çok severim hemde evdekiekmekler çöpe gtmekten kurtulur işe gelirken yaparım para da harcamam :):)
nasıl güzel ısıtıyor mu denedin mi hiç

bende alcam cnm ben tosto çok severim hemde evdekiekmekler çöpe gtmekten kurtulur işe gelirken yaparım para da harcamam :):)
nasıl güzel ısıtıyor mu denedin mi hiç
baharcım günaydın.Tost makinasını bende çeyizime almıştım aynısı.İnan ki çok güzel ısıTıyor.Çok memnunum.7 aydır kullanıyorum.Krep bile onda yapıyorum.Biraz küçük ama bize yetiyor. Ezgicik te zaten birazdan fikrini paylaşır. güzel mutlu günlerde kullan :)

baharcım günaydın.Tost makinasını bende çeyizime almıştım aynısı.İnan ki çok güzel ısıTıyor.Çok memnunum.7 aydır kullanıyorum.Krep bile onda yapıyorum.Biraz küçük ama bize yetiyor. Ezgicik te zaten birazdan fikrini paylaşır. güzel mutlu günlerde kullan :)
tşkler cnm bana da yeter arada ekmek kızarttırım bide tost için ohhh yarın gidip alayım bari bende nasıl ols ammaşlarda yattı

geçenlerde eşimi beklemek için bir avm ye girmiş dolaşıyordum.Orada bir butiğe girdim Şu topuz kabarık dursun diye saça takılan yuvarlak bir ürün var.Fyatını sordum 20 tl dedi. Almadım. Burada yine birmilyoncu gezerken rastladım aynı ürüne ve fiyatı 3,5 tl di. aradaki fark 16.5 tl yede orada banyom için kalpli dekoratif 3 katlı raf aldım.İşte tasarruf diye buna derim :)

tşkler cnm bana da yeter arada ekmek kızarttırım bide tost için ohhh yarın gidip alayım bari bende nasıl ols ammaşlarda yattı
yanlız A101 de kalmaz ki. Müsait olduğunda bugün almaya çalış.Benim burda iş yerimin hemen dibinde A101 var öğlene kadar alıp bitiryorlar. Tabi sizin orda nasıl olur bilemem. :)

yanlız A101 de kalmaz ki. Müsait olduğunda bugün almaya çalış.Benim burda iş yerimin hemen dibinde A101 var öğlene kadar alıp bitiryorlar. Tabi sizin orda nasıl olur bilemem. :)
yok cnm burda kalır ya çok gitmiyo iki tane yakın a 101 var birinde yoksa birinde vardır keisn ama kesin alayım bu sefer unutmamam lazım

• Beğen
Reactions: gve
günaydın arkadaşlar

hayırlı cumalar

bugün canım sıkkın

eşimle belediyede çalışıyorum

bu ay ihale yenileme ayı ve bu yönetim maaşlarımızı düşürüyor bnm 400 tl eşimin 300 tl bu demek oluyor 700 tl birden

ve bu bir kredimizin tamamı demek

hayır zam yapmayın ama en azından düşürmeyinde

yeni evliyiz borçlarımız var ev kira kızım var okula gidiyor napacaz bilmiyorum

kendileri parayı cukka yapıyor asıl işi yapan bizleriz ne desek boş ALLAH ıslah etsin

kumbaraya hevesim kalmadı artık 1 tl 5 tl nere kurtaracak bizi artık....

ve 3 sene bu durum tamam işimiz 3 sene garanti ama maaş düşüklüğü çok vurcak bizi

en az 5 sene öncesnn maaşı bu 5 sene önceyle şimdi bir mi altın et tuz su

neyse yazmayım daha da sinirleniyorum

günaydın arkadaşlar

hayırlı cumalar

bugün canım sıkkın

eşimle belediyede çalışıyorum

bu ay ihale yenileme ayı ve bu yönetim maaşlarımızı düşürüyor bnm 400 tl eşimin 300 tl bu demek oluyor 700 tl birden

ve bu bir kredimizin tamamı demek

hayır zam yapmayın ama en azından düşürmeyinde

yeni evliyiz borçlarımız var ev kira kızım var okula gidiyor napacaz bilmiyorum

kendileri parayı cukka yapıyor asıl işi yapan bizleriz ne desek boş ALLAH ıslah etsin

kumbaraya hevesim kalmadı artık 1 tl 5 tl nere kurtaracak bizi artık....

ve 3 sene bu durum tamam işimiz 3 sene garanti ama maaş düşüklüğü çok vurcak bizi

en az 5 sene öncesnn maaşı bu 5 sene önceyle şimdi bir mi altın et tuz su

neyse yazmayım daha da sinirleniyorum
ah canım ya ne Allah yardımcın olsun işallah. çokkk zor ya. Bizimde yılbaşında ihale bitiyor işsiz kalma ihtimalim var.Bu kış ayında nasıl yaprım nasıl iş bulurum bilmiyorum. 2000 tl aylık ödemem var. Allah yardım etsin işallah.

Back