- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok şampuan değiştiriyorum oda takıntı işte.pantene elidor arası gidip geliom.Şuanda komili kullanıyorum :)evet, birde saçları yıkarken çok masaj yaparak yıkamamak lazımmış özellikle çabuk yağlanan saçlar için
ne şampuanı kullanıyorsun?
bana en iyi elseve geliyorben çok şampuan değiştiriyorum oda takıntı işte.pantene elidor arası gidip geliom.Şuanda komili kullanıyorum :)
bazen sinbo çok iyi çıkıyoröğlen molasında eşim hadi yemeğe gidelim diye gelmiş. Yok dedim evden getirmiştim zaten. Markete gittik. seramik yumurta tavası aldım. Birde simbonun meyve sıkacağını aldım işallah sorun yaşamam ya. 60 tl değilmi bozulırsa at gitsin dedi eşim. işallah sorun olmaz.
evet tost makinam simbo iyi çıktı diye aldım :)bazen sinbo çok iyi çıkıyor
şans :)
hehe ben sık banyo yapmıyom 3-4 günde bir o yüzden çabuk uzuyo galiba saçlarım popomda her sene düenli keserim gene aynı olur
hatta gene kesmem lazım ağırlık yapıyo baş ağrısı yapıyo
ben çok şampuan değiştiriyorum oda takıntı işte.pantene elidor arası gidip geliom.Şuanda komili kullanıyorum :)
ben çok şampuan değiştiriyorum oda takıntı işte.pantene elidor arası gidip geliom.Şuanda komili kullanıyorum :)
İyi geclerr kızlar. Uykusuz gecelerimden birindeyim yine.. Kumbarama 5 tl gitti.. Kızlar kendime kapı süsü yaptım.. Batı dısarda en dandık kapı süs 25 liradan baslıyo..
Bnde kendim yaptım...
Toplam belki 10 tl tutdu veya tutmadı... Hemde cok eglendik.. Kızım babası beraber eglenerek yaptık..
Bu benim için cok degerli oldu Eki Görüntüle 1326142
Canim cok guzel olmus ellerine saglık.İyi geclerr kızlar. Uykusuz gecelerimden birindeyim yine.. Kumbarama 5 tl gitti.. Kızlar kendime kapı süsü yaptım.. Batı dısarda en dandık kapı süs 25 liradan baslıyo..
Bnde kendim yaptım...
Toplam belki 10 tl tutdu veya tutmadı... Hemde cok eglendik.. Kızım babası beraber eglenerek yaptık..
Bu benim için cok degerli oldu Eki Görüntüle 1326142