- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
hoşgeldin aramıza.Yılbaşında kumbarayı açıp bildirim yaparsın o zaman konunun ilk sayfasında liste yapıp adını eklerim :)Beni de ekler misiniz? 10 gündür nerede bozukluk var atıyorum kavanoz içine. Eşimden de bozukluklarını haraçkesiyorum her akşam. Şu anda 29 Tl var :)
kızlar sizinlede paylaşayım eve evet dedim bende 85 m2 biraz salonunda çaplık da var ama olsun 10 sene kredi ödeyeceğime 5 sene öderim 5. ayda başlayacak mütahid 6 ayda teslim edecek 1 sene sonra evimiz olcak hayırlısı ile inşaşallh tabi mütaht dediğimiz parayı kabul ederse 68000 :) :) dua edin etsn
saol tatlıım yanlış anlamışın çocuğum var 20 aylık bir kızım var :) :) annem bakıyor saolsun her akşam alıyorum sabah bırakıyorumhayrlı olsun canım inşallah her şey dilediğince olur. ev için biraz küçük demiştim ama yanlış anlamadıysam henüz çocuğunuz yok. olduğu zaman da yeter.ileride değerlenebilir bile. 68 bin gayet iyi :)
Allah bağışlasın. melektir o melekkk :)saol tatlıım yanlış anlamışın çocuğum var 20 aylık bir kızım var :) :) annem bakıyor saolsun her akşam alıyorum sabah bırakıyorum
teşekkürler senin varmı çocuk falanAllah bağışlasın. melektir o melekkk :)
yada bekarsın galiba cnmAllah bağışlasın. melektir o melekkk :)
yada bekarsın galiba cnm
olur olur :) :) aceleye gelmesin bu işler şöyle zengin birini bul ohhhhbekarım, evlenmek için aday adayım bile yok hatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?