- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Sağol canım. Ne kadar çok yerde olursak motivasyonumuz o kadar yüksek olur değil miM maviduvar1 hosbuldum canim.senin pesine geldim zaten:))
Hosgeldin canım aylık yapıyoruz kumbarayı ayın 15 inde sayım var :)Merhaba hanımlar. Birikimci hanımlar la biriktiriyorum bende. Ordaki birikimim altın vs. Yani gelecek için diyelim. Burdada kabul ederseniz ihtiyaçlarım için biriktirebilirim. Hedefim öncelikli olarak oğlumun odasına zebra tül,sonrada mutfağıma jaluzi istiyorum. Geçen yıl değiştirmiştim perdelerimi,içime sinmedi. Eşimde haliyle tamam deyip sallıyo.
Nasıl yapıyosunuz,haftalıkmı,aylıkmı
Sağol canım. Ne kadar çok yerde olursak motivasyonumuz o kadar yüksek olur değil mi
kaçamak yok :):) :)Ben sabırsızlanıyorummm saymak için zor tutuyorum kendimi.....
Canım az önce internetimde sorun vardı kumbaran baya dolmuş maşallah. arkadaki çiçek ve saksı çok güzel maşallah. ben bitki hastasıyım da :)
bayram dolayısıyla biraz sessizdik :) evet maaşı erken aldık bizde önden kirayı yatırmayı düşünüyorum yoksa kendimi tutamaz harcarım ben kendimi biliyorum :)Buraya da uğramadan gecemiyecegim.
Ama sanki sessiz kalmis burasi. Ne alemdesiniz hanimlar. Tatil bitti yarn is Basi bayram diye maaslari önceden aldik ödemeleri yaptik, harcamalarimizida yaptik kalan parayi yarin altin hesabindan altin düşükse alayim diyorum. Degilsede bankamatige attim nakitte kalir beklerim artikk
size hoşgeldin dedim mi gözümden kaçmasın her yeni arkadaş değerli bizim için hoşgeldiniz :)Her ayın 15inde sayım oluyormuş
hoşgeldin aramıza arkadaşım. bereketli kumbaralar :)merhabalar..bende gecen hafta ilk defa kumbara edindim...şimdilik bozuklukları atıyorum bakalım..bugun 4 tl ..
size hoşgeldin dedim mi gözümden kaçmasın her yeni arkadaş değerli bizim için hoşgeldiniz :)
Bugun 6,50gitti kumbaraya
9 lira attım :)
Bugün 10 tl gitti kumbaraya
Bakalım en çok kim birikim yapıcak :)Bugün 7 tl gitti kumbaraya
sanırım ben değil. çünkü kumbaram çok doluymuş gibi gelmiyor bana.Bakalım en çok kim birikim yapıcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?