HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbuldumm , bende nişanlıyım ve çeyiz almak için birikim yapmam lazım , bi kaç aydır para atamıyorum anlamıyorm maaş nasıl gidiyor, tekrar birikim yapmak istiyorum
nişanlısın demek ay o nasıl bir heyecan bende yeni evliyim. ceyiz için biriktireceğine göre çok hevesli olursun. ve birikimlerle aldıklarını bizimle paylaşırsın :)

nişanlısın demek ay o nasıl bir heyecan bende yeni evliyim. ceyiz için biriktireceğine göre çok hevesli olursun. ve birikimlerle aldıklarını bizimle paylaşırsın :)
Mutluluklar dilerim darısı başıma
Hevesliyimm baya bi ama ah bi biriktirebilsem daha bi hevesim artacak paylaşırım tabi ki

Reactions: gve
bu ay amaçlarımız aynı bende kaban alıcam botu aldık uygun kaban yok
aynen aynen aslında uyguna buldum kabanı 80 tl geçen sene den aklımda kalmıştı var diye almamıştım o zaman 130 tl filandı . bu arada bugün 6.70 tl attım :)

Tebrik ederim süpersiniz
İnsallah böyle gider.

oooo aramızda yeni üye var hoşgeldiniz efenim sefalar getirdiniz efenim bebiş için birikim yapmanız çok hoşşş ya benim henüz yok bir müddet istemiyorum. ama olsa bende onun için birikim yapardım
bîze bir kardeş lazım.6yılı geride birakınca geç bile kaldım kızım 2 yalinda şimdi bîryane daha yapmazsam sonradan cesaret edemem
6.20 tl attım bugün.
ende 10lira attım bugun

Kızlar bugün test kitabı aldım iki tane 30 tl tuttu içim yandı ya

Kızlar moral verin bana ama kitap gerekliydi sonuçta illa işe yarar dimi dimi dimi

Normalde de hiç cimri biri değilimdir ama israf yapmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…