- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
Bugün 5 lira attım kızlar ama ben sadece bozuk paraları atıyorum En az ben biriktiricem sanırım
Bende geldimm bende biriktirmek istiyorummm ya
Hoşbuldumm , bende nişanlıyım ve çeyiz almak için birikim yapmam lazım , bi kaç aydır para atamıyorum anlamıyorm maaş nasıl gidiyor, tekrar birikim yapmak istiyorumHoşgeldiniz
hoşgeldinizBugün 5 lira attım kızlar ama ben sadece bozuk paraları atıyorum En az ben biriktiricem sanırım
hoşgeldinizzzzzzzzBende geldimm bende biriktirmek istiyorummm ya
nişanlısın demek ay o nasıl bir heyecan bende yeni evliyim. ceyiz için biriktireceğine göre çok hevesli olursun. ve birikimlerle aldıklarını bizimle paylaşırsın :)Hoşbuldumm , bende nişanlıyım ve çeyiz almak için birikim yapmam lazım , bi kaç aydır para atamıyorum anlamıyorm maaş nasıl gidiyor, tekrar birikim yapmak istiyorum
Hoşbuldummmhoşgeldinizzzzzzzz
Mutluluklar dilerim darısı başımanişanlısın demek ay o nasıl bir heyecan bende yeni evliyim. ceyiz için biriktireceğine göre çok hevesli olursun. ve birikimlerle aldıklarını bizimle paylaşırsın :)
aynen aynen aslında uyguna buldum kabanı 80 tl geçen sene den aklımda kalmıştı var diye almamıştım o zaman 130 tl filandı . bu arada bugün 6.70 tl attım :)bu ay amaçlarımız aynı bende kaban alıcam botu aldık uygun kaban yok
İnsallah böyle gider.Tebrik ederim süpersiniz
bîze bir kardeş lazım.6yılı geride birakınca geç bile kaldım kızım 2 yalinda şimdi bîryane daha yapmazsam sonradan cesaret edememoooo aramızda yeni üye var hoşgeldiniz efenim sefalar getirdiniz efenimbebiş için birikim yapmanız çok hoşşş ya benim henüz yok bir müddet istemiyorum. ama olsa bende onun için birikim yapardım
ende 10lira attım bugun6.20 tl attım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?