- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 35
Teşekkür ederim :) Seninde inşallahHadi bakalım bol birikimlerin olsun....
Hmm bunu öğrendiğimde iyi oldu şimdiUnutmayın Her ayın 15 inde kumbaralar sayılıyor....
bizim komşu fön için 20 tl vermiş benim içim acıdı o 20 tl ye .eğer doğru söylediyse yazık gerçekten . tebrik ederimm :)Yeni gelen arkadaslar olmuş hoş geldiniz.....ne iyi yaptınızda geldiniz insan burda kendini sartlandırıyor hele bide paylaşımlar cok olunca hevesleniyorsun para biriktirmeye.... Bende kendimce bir yerlerden kısmaya başladım... Ornek bu Bayram fön çektirmeye gitmedim evde duzleştiricim var onunla yaptım saçlarımı.. gerek yokmuş para vermeye....bunun gibi seylerrr....
Eve sen başla biz seni heveslendiririz :)insallah gülüm ya hamilelikten sanırım iyce kafaya takmaya basladım.insallah canım ya Allah sizede kolaylık versin..siseye biriktirmeye baslıyorum bende insallah.
Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirimayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)
Hadi bakalim size gaz versin diye kumbarami paylasiyorum her gun eve geldiğimde bozuk paralarimi buraya attim evde bulduğum bozuk paralari attim ve damlaya damlaya 100TL olduu
Tesekkur ederimmm hepimizin bereketli paraciklari olsun:)ooo bereketli olsun cnm
Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirimayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)
Merhaba hanımlar. Birikimci hanımlar la biriktiriyorum bende. Ordaki birikimim altın vs. Yani gelecek için diyelim. Burdada kabul ederseniz ihtiyaçlarım için biriktirebilirim. Hedefim öncelikli olarak oğlumun odasına zebra tül,sonrada mutfağıma jaluzi istiyorum. Geçen yıl değiştirmiştim perdelerimi,içime sinmedi. Eşimde haliyle tamam deyip sallıyo.
Nasıl yapıyosunuz,haftalıkmı,aylıkmı
Merhaba hoşgeldin aramıza. Ben de henüz yeni katıldım. Kumbaraya para atıyoruz. Her ayın Onbeşinde sayıp bildirim yapıyoruz.Merhaba hanımlar. Birikimci hanımlar la biriktiriyorum bende. Ordaki birikimim altın vs. Yani gelecek için diyelim. Burdada kabul ederseniz ihtiyaçlarım için biriktirebilirim. Hedefim öncelikli olarak oğlumun odasına zebra tül,sonrada mutfağıma jaluzi istiyorum. Geçen yıl değiştirmiştim perdelerimi,içime sinmedi. Eşimde haliyle tamam deyip sallıyo.
Nasıl yapıyosunuz,haftalıkmı,aylıkmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?