HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim komşu fön için 20 tl vermiş benim içim acıdı o 20 tl ye .eğer doğru söylediyse yazık gerçekten . tebrik ederimm :)

Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirim ayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)

Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirim ayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)

Çok geçmiş olsun önemli olan sıhhat inşallah da hayırlısıyla bi eviniz olur

Reactions: gve
Çok geçmiş ilve, post: 372021değişken dabaer: 605602"]Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirim ayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)[/QUOTE]
Cok gecmis olsun havalar cok degisken daha kotu olma

Hadi bakalım inşallah çıkar hayırlısıyla.....

Merhaba hanımlar. Birikimci hanımlar la biriktiriyorum bende. Ordaki birikimim altın vs. Yani gelecek için diyelim. Burdada kabul ederseniz ihtiyaçlarım için biriktirebilirim. Hedefim öncelikli olarak oğlumun odasına zebra tül,sonrada mutfağıma jaluzi istiyorum. Geçen yıl değiştirmiştim perdelerimi,içime sinmedi. Eşimde haliyle tamam deyip sallıyo.
Nasıl yapıyosunuz,haftalıkmı,aylıkmı

Her ayın 15inde sayım oluyormuş

merhabalar..bende gecen hafta ilk defa kumbara edindim...şimdilik bozuklukları atıyorum bakalım..bugun 4 tl ..

Merhaba hoşgeldin aramıza. Ben de henüz yeni katıldım. Kumbaraya para atıyoruz. Her ayın Onbeşinde sayıp bildirim yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…