• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni gelen arkadaslar olmuş hoş geldiniz.....ne iyi yaptınızda geldiniz insan burda kendini sartlandırıyor hele bide paylaşımlar cok olunca hevesleniyorsun para biriktirmeye.... Bende kendimce bir yerlerden kısmaya başladım... Ornek bu Bayram fön çektirmeye gitmedim evde duzleştiricim var onunla yaptım saçlarımı.. gerek yokmuş para vermeye....bunun gibi seylerrr....
bizim komşu fön için 20 tl vermiş benim içim acıdı o 20 tl ye .eğer doğru söylediyse yazık gerçekten . tebrik ederimm :)

Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirim :( ayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)

Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirim :KK43: ayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)

Çok geçmiş olsun önemli olan sıhhat inşallah da hayırlısıyla bi eviniz olur :KK19:

• Beğen
Reactions: gve
Hadi bakalim size gaz versin diye kumbarami paylasiyorum her gun eve geldiğimde bozuk paralarimi buraya attim evde bulduğum bozuk paralari attim ve damlaya damlaya 100TL olduu:KK52:

Eklentiler

• IMG_20141006_135717.jpg
    IMG_20141006_135717.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 128
Çok geçmiş ilve, post: 372021değişken dabaer: 605602"]Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirim :KK43: ayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)[/QUOTE]
Cok gecmis olsun havalar cok degisken daha kotu olma:(

• Beğen
Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz.cok hastayım. Kumbara ilac parasina gidecek sanirim :KK43: ayin 15 hem sayim var hem benim ev cekililisim var dualarinizi eksik etmeyin kızlar opuyorum nanaktan :)

Hadi bakalım inşallah çıkar hayırlısıyla.....

• Beğen
Merhaba hanımlar. Birikimci hanımlar la biriktiriyorum bende. Ordaki birikimim altın vs. Yani gelecek için diyelim. Burdada kabul ederseniz ihtiyaçlarım için biriktirebilirim. Hedefim öncelikli olarak oğlumun odasına zebra tül,sonrada mutfağıma jaluzi istiyorum. Geçen yıl değiştirmiştim perdelerimi,içime sinmedi. Eşimde haliyle tamam deyip sallıyo.
Nasıl yapıyosunuz,haftalıkmı,aylıkmı

Merhaba hanımlar. Birikimci hanımlar la biriktiriyorum bende. Ordaki birikimim altın vs. Yani gelecek için diyelim. Burdada kabul ederseniz ihtiyaçlarım için biriktirebilirim. Hedefim öncelikli olarak oğlumun odasına zebra tül,sonrada mutfağıma jaluzi istiyorum. Geçen yıl değiştirmiştim perdelerimi,içime sinmedi. Eşimde haliyle tamam deyip sallıyo.

Her ayın 15inde sayım oluyormuş :KK36:

merhabalar..bende gecen hafta ilk defa kumbara edindim...şimdilik bozuklukları atıyorum bakalım..bugun 4 tl ..

Merhaba hoşgeldin aramıza. Ben de henüz yeni katıldım. Kumbaraya para atıyoruz. Her ayın Onbeşinde sayıp bildirim yapıyoruz.

Back