bende bu ay hiç atamadım en az benimki çıkıcak buna eminim :)sanırım ben değil. çünkü kumbaram çok doluymuş gibi gelmiyor bana.
gerçi ben birikenle kaç ayda biriklirse artık çeyrek almayı planlıyorum.
Bakalim :) benmde aralika kadar hep masraf var bends fazla yapamam bu ay bot ve elbise(ablamin kinasi ici)Bakalım en çok kim birikim yapıcak :)
yeni cicişler alacaksın yani ohhh çok iyi valla :)Bakalim :) benmde aralika kadar hep masraf var bends fazla yapamam bu ay bot ve elbise(ablamin kinasi ici)
diger ay nikah icb eelbise
aralikta maasla ablama nikah icin kelepce
oyoy ama bu ay gram almayi dusunuyom
Yok kiz hic istemiyorm abiye alcam hepsini mecbur kus ortasinda nikah olcak ocak17deyeni cicişler alacaksın yani ohhh çok iyi valla :)
bende düğün cıksada şöle şıkır şıkır alıp giysem diom :) :)Yok kiz hic istemiyorm abiye alcam hepsini mecbur kus ortasinda nikah olcak ocak17de
:) insl sende alirsin cnmbende düğün cıksada şöle şıkır şıkır alıp giysem diom :) :)
hayırlı olsun canım oğlunu tebrik ederim :)bide dun sunnet tebriğine gelen misafirim çeyrek altın getirmiş onuda birikimime ekledim..
Şimdilik gecen ay yaptıgım 1 gr ve dün gelen 1 çeyreğim oldu.. Bu ay sonunda da 2 gram yapmayı planlıyorum...
Ben de artık pek atamam staj paramı alana kadar. Okul masrafım çok
Şöyle düşün biriktirmeseydin 100 tl olmayacaktı ve o parayi da sen odeyecektin :)Eki Görüntüle 1265008 Eki Görüntüle 1265008 Eki Görüntüle 1265011 Eki Görüntüle 1265014 bu da benim kumbaram .) 6.50 attım ama en çok ben biriktiremem gibi geliyor çünkü biriktirsem bile o paranın 100 tlsi borca gidicek
doğru söylüyorsun bakalım nolucak . inş. 200 biriktiririm de istediğim kabanı da alacak param çıkar :)Şöyle düşün biriktirmeseydin 100 tl olmayacaktı ve o parayi da sen odeyecektin :)
Merhaba hanimlar bende 1yıldır biriktiriyorum 2gr altin ve 120euro ve 10 dolarim oldu.30lirada biriktirmiştim ama. Geçen bayram kızıma bayramlik aldım
bu ay amaçlarımız aynı bende kaban alıcam botu aldık uygun kaban yokdoğru söylüyorsun bakalım nolucak . inş. 200 biriktiririm de istediğim kabanı da alacak param çıkar :)
oooo aramızda yeni üye var hoşgeldiniz efenim sefalar getirdiniz efenimMerhaba hanimlar bende 1yıldır biriktiriyorum 2gr altin ve 120euro ve 10 dolarim oldu.30lirada biriktirmiştim ama. Geçen bayram kızıma bayramlik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?