• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım ben değil. çünkü kumbaram çok doluymuş gibi gelmiyor bana.
gerçi ben birikenle kaç ayda biriklirse artık çeyrek almayı planlıyorum.
bende bu ay hiç atamadım en az benimki çıkıcak buna eminim :)

Bakalım en çok kim birikim yapıcak :)
Bakalim :) benmde aralika kadar hep masraf var bends fazla yapamam bu ay bot ve elbise(ablamin kinasi ici)
diger ay nikah icb eelbise
aralikta maasla ablama nikah icin kelepce
oyoy ama bu ay gram almayi dusunuyom

Bakalim :) benmde aralika kadar hep masraf var bends fazla yapamam bu ay bot ve elbise(ablamin kinasi ici)
diger ay nikah icb eelbise
aralikta maasla ablama nikah icin kelepce
oyoy ama bu ay gram almayi dusunuyom
yeni cicişler alacaksın yani ohhh çok iyi valla :)

bide dun sunnet tebriğine gelen misafirim çeyrek altın getirmiş onuda birikimime ekledim..

Şimdilik gecen ay yaptıgım 1 gr ve dün gelen 1 çeyreğim oldu.. Bu ay sonunda da 2 gram yapmayı planlıyorum...

bide dun sunnet tebriğine gelen misafirim çeyrek altın getirmiş onuda birikimime ekledim..

Şimdilik gecen ay yaptıgım 1 gr ve dün gelen 1 çeyreğim oldu.. Bu ay sonunda da 2 gram yapmayı planlıyorum...
hayırlı olsun canım oğlunu tebrik ederim :)

Eki Görüntüle 1265008 Eki Görüntüle 1265008
001.jpg
003.jpg
bu da benim kumbaram .) 6.50 attım ama en çok ben biriktiremem gibi geliyor çünkü biriktirsem bile o paranın 100 tlsi borca gidicek

Eklentiler

• 002.jpg
    002.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 93
Şöyle düşün biriktirmeseydin 100 tl olmayacaktı ve o parayi da sen odeyecektin :)
doğru söylüyorsun bakalım nolucak . inş. 200 biriktiririm de istediğim kabanı da alacak param çıkar :)

Merhaba hanimlar bende 1yıldır biriktiriyorum 2gr altin ve 120euro ve 10 dolarim oldu.30lirada biriktirmiştim ama. Geçen bayram kızıma bayramlik aldım:-)

Merhaba hanimlar bende 1yıldır biriktiriyorum 2gr altin ve 120euro ve 10 dolarim oldu.30lirada biriktirmiştim ama. Geçen bayram kızıma bayramlik aldım:-)
oooo aramızda yeni üye var hoşgeldiniz efenim sefalar getirdiniz efenim :KK31:bebiş için birikim yapmanız çok hoşşş ya :KK46:benim henüz yok bir müddet istemiyorum. ama olsa bende onun için birikim yapardım :KK50:

Bugün 5 lira attım kızlar ama ben sadece bozuk paraları atıyorum En az ben biriktiricem sanırım

Back