- 19 Kasım 2014
- 268
- 380
- 73
- 32
En güzeli bende her gun atıyordum 10 kr da olsa bu aralar atamadım nedense dur aklıma gelmişken komidinin ütündeki 25 kr atıcım bende,...Ben her gün zorunluluk hissedip atıyorum :))
En güzeli bende her gun atıyordum 10 kr da olsa bu aralar atamadım nedense dur aklıma gelmişken komidinin ütündeki 25 kr atıcım bende,...
Çok güzel canım beniimmm ellerine sağlık :) bende inşallah kokulu sabun yapımına başlayacağım ve satacağım :)))Cdnlayim elimde 20 tl var hafta sonuna kadar harcamassancuuk kumbara..gve nerde .....
Bide kurdela nakisina basladim.
Siparis aldim 3 tane onlarida kumbise aticam.75 tl tutuyo...aaaa size atayim nasil oluyo dogru diyin ama:))))Eki Görüntüle 1452798 ters yuklenmis
eline sağlık harika olmuşCdnlayim elimde 20 tl var hafta sonuna kadar harcamassancuuk kumbara..gve nerde .....
Bide kurdela nakisina basladim.
Siparis aldim 3 tane onlarida kumbise aticam.75 tl tutuyo...aaaa size atayim nasil oluyo dogru diyin ama:))))Eki Görüntüle 1452798 ters yuklenmis
hoşgeldin canımselam kızlar, antalyadan döndüm ve çok yorgunum. ama kumbarama 5tlden fazla bozukluk attım. ay sonunda açmayı düşünmüyorum zaten 15-20 tl anca olur. bu ay yokum nisan sonuna yazarım :) ama tabiki buradan size yazmaya devam edicem
Kuzucuğum hemen özelden mesaj atıyorum sana :))Kizlae dedigimgibi 10 tl atabildim sadece.20 tl den 10 tl gitti
Saolun kizlar ..
Aaaa elmira bnde istiyorum cok yapmak...malzemeleri nerden alicaksin nasil yapicaksin paylasirmisin...ben kumbaradaki parayla malzeme alica sermaye yapcam iste...
Yazmistim zate...cok seviyorum bisiler yapip satmayi...ya kizlar burasi noye cansiz olmus sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?