HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar, dün ben de attım biraz. tam tutar hatırlamıyorum ama 3-4 vardı sanırım. bugün de 50 kuruş attım. Allah bereket versin. pazartesiye kadar atamam şehir dışında olacağım. bakalım mart sonunda ne kadar birikmiş olacak

Cdnlayim elimde 20 tl var hafta sonuna kadar harcamassancuuk kumbara..gve nerde .....

Bide kurdela nakisina basladim.
Siparis aldim 3 tane onlarida kumbise aticam.75 tl tutuyo...aaaa size atayim nasil oluyo dogru diyin ama:))))ters yuklenmis

Çok güzel canım beniimmm ellerine sağlık :) bende inşallah kokulu sabun yapımına başlayacağım ve satacağım :)))

eline sağlık harika olmuş

annem de butik sabun kursuna gitmişti. sergi yapmışlar. orada bir kaç tane satmış. çok hoşuma gitti diyor. hem kıyamadım el emeğime hem de para kazanmak hoşuma gitti diyor

Kizlae dedigimgibi 10 tl atabildim sadece.20 tl den 10 tl gitti
Saolun kizlar ..
Aaaa elmira bnde istiyorum cok yapmak...malzemeleri nerden alicaksin nasil yapicaksin paylasirmisin...ben kumbaradaki parayla malzeme alica sermaye yapcam iste...
Yazmistim zate...cok seviyorum bisiler yapip satmayi...ya kizlar burasi noye cansiz olmus sanki

selam kızlar, antalyadan döndüm ve çok yorgunum. ama kumbarama 5tlden fazla bozukluk attım. ay sonunda açmayı düşünmüyorum zaten 15-20 tl anca olur. bu ay yokum nisan sonuna yazarım :) ama tabiki buradan size yazmaya devam edicem

Kuzucuğum hemen özelden mesaj atıyorum sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…